Episcopul de Giurgiu, declarații despre vaccinuri expirate și incendii-făcătură: ,,Dau foc românilor în spitale!”

Preasfințitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a spus într-o predică de Sfânta Parascheva că incendiile din spitale sunt ,,făcătură” și le-a transmis enoriașilor să nu se grăbească să se vaccineze.

Author: Alexandra Bercea luni 18 octombrie 2021 , 11:35

Episcopul de Giurgiu spune că incendiile din spitale sunt „făcătură”, iar vaccinurile, „expirate.''

Episcopul de Giurgiu spune că incendiile din spitale sunt „făcătură”, iar vaccinurile, „expirate.''

[Sursa foto: Cult Cultura]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Preasfințitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a atacat dur clasa politică, incluisv pe președintele Klaus Iohannis, în predica susținută la finalul slujbei pentru Sfânta Parascheva.

Episcopul i-a criticat și pe jurnaliștii de la Recorder numindu-i ,,epigoni”, apărându-l pe Patriarhul Daniel. 

Ambrozie nu e singurul înalt ierarh din Biserica Ortodoxă care pune la îndoială campania de vaccinare. ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a adoptat o poziție similară în ultimele luni. 

La predica de la Parohia Pîslari, din comuna Adunații Copăceni, acesta a vorbit și despre antivaccin și incendiile din spitale petrecute în ultima perioadă, susținând că nu ar putea fi simple accidente.

Citeste si: VIDEO| Mesaj neașteptat din partea lui ÎPS Teodosie: ”Nu acceptaţi să vă vaccinaţi. Sunteţi apăraţi de Constituţia ţării şi de legile europene”

Vaccinuri expirate cumpărate de Cîțu,incendii-făcătură: ,,Dau foc românilor în spitale!” 

Episcopul Ambrozie a încercat să convingă oamenii să nu se grăbească să se vaccineze, susținând  că dozele cumpărate de Guvern ar fi expirate: ”Nu vă grăbiţi să vă vaccinaţi, lăsaţi-i pe ei să se vaccineze întâi, întâi toţi parlamentarii şi toţi senatorii şi deputaţii şi la urmă, de o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Cîţu, abia atunci să vă vaccinaţi, că sunt expirate şi încearcă să le vândă în străinătate” 

De asemenea consideră că incendiile sunt o făcătură: ”Vedeţi, dau foc românilor în spitale! Cum se poate? S-a întâmplat la Bucureşti, pe urmă s-a întâmplat la Iaşi, la Constanţa, ard de vii în spitale! Sigur că e o făcătură! Vor să promoveze mai mult spitalele private, dar cum se poate duce un om cu pensie mică într-un spital privat? ''

Citeste si: VIDEO| Arhiepiscopia Tomisului a făcut anunțul la miezul nopții: se pot trimite pomelnice prin PayPal, odată cu donațiile

Iohannis e ,,de alt neam”, ''un scuipat pe obrazul românilor”

Un nou atac a pornit către Klaus Iohannis, care e ,,de alt neam” și i-a închinat statuie lui Samuel von Bruckenthal: ,,Preşedintele a ridicat o statuie pentru un guvernator care omora românii şi care-i asuprea pe ţărani. Putea să-l pună pe Samuel von Bruckenthal în muzeul de acolo, de la Sibiu, unde a ctitorit şi a lăsat lucrurile Sibiului, dar nu în Piaţa Mare... un scuipat, cum se spune neacademic şi vulgar, pe obrazul românilor. Aşa şi-au bătut joc de țară.''

Citeste si: VIDEO| O anchetă a jurnaliştilor de la Recorder scoate în evidenţă afacerile din sânul Bisericii Ortodoxe Române


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si