Exatlon 01 decembrie. Războinicii au câştigat vila şi au avut parte de o mare surpriză, cu ocazia zilei de 1 decembrie! "Ne-am dori să împărţim şi cu Faimoşii"

duminică 02 decembrie 2018 , 10:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Emisiunea Exatlon 01 decembrie a fost una cât se poate de specială şi pentru concurenţi. Pe lângă vilă, Faimoşii şi Războinicii au luptat pentru un premiu de sărbătoare. 
 
Războinicii sunt cei care au câştigat vila, cu scorul de 10-4! Echipa albastră a mai avut parte de o petrecere cu specific românesc! Fiind Ziua Naţională a României, sportivii au decis să împartă premiul cu Faimoşii. 
 
 
"Nu a ieşit aşa cum ne-am dorit. Noi toţi suntem extrem de obosiţi. Astăzi a fost încă o zi extrem de grea pentru mine", a declarat Cristina Nedelcu în ediţia Exatlon 01 decembrie.
 
 
"Este şi puţină oboseală, nici finalul nu ne-a avantajat. Ţinând cont că e o zi specială, indiferent că suntem Războinici sau Faimoşi, mergem înainte cu capul sus", a spus Cristi Pulhac.
 
"Nu cred că am fost niciodată atât de nervosă ca astăzi. M-am enervat extraordinar de tare. Am câştigat două puncte, am pierdut două puncte. Mă bucur că suntem învigători.
 
Cei care au câştigat astăzi primesc o petrecere cu specific românesc.
 
"Pentru că este ziua României, o zi atât de specială, ne-am dori să petrecem alături de Faimoşi şi de tine, Cosmin", a spus Alin Andronic, în numele echipei sale. 
 
Aceştia au mâncat bucate alese, au dansat şi s-au distrat împreună. 
 
Autor: Andreea Ciobanu 

Te-ar putea interesa si