"Încercăm să rezolvăm situaţia şi să fim toţi un grup unit şi vine şi spune că <păi, stai, că sunt două tabere>! Păi stai, ma, aşa că noi aseară am discutat altceva! Bă, am discutat ceva şi am discutat toţi! <Bă, fetele, hai să facem, hai să ne unim> şi astăzi, din nou, sunt două grupuri, băieţii sunt frustraţi. Păi stai, mă, aşa. Dacă noi am vorbit ceva aseară, de ce vii tu şi iar bagi?", a spus Pulhac într-o discuţie cu băieţii Faimoşi.

"M-am săturat, de ce să mă facă pe mine frustrat dacă nu sunt?", a continuat Pulhac.

"Giani, ca antrenor, în postura în care el se află la Exatlon, trebuie să îl susţină pe Silviu. Chiar dacă e cel mai slab jucător din istoria Exatlon, Giani trebuie să îl susţină", a fost de părere Yamato.

Băieţii l-au încurajat pe Silviu, care trece prin momente grele după ce a avut cearta cu Giani. "Hai, capul sus, oricum încrederea noastră o ai", i-au spus băieţii lui Silviu.

Băieţii neagă că sunt două tabere 

"De când a venit el tot spune două tabere. Dar nu au fost două tabere. Ideea e că nu au fost două tabere. A fost un moment la noi echipă când pierdeam şi e normal să fie frustrant", a explicat Pulhac la interviu.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins- wowbiz.ro

"Toţi băieţii ne-am gândit şi nu am găsit un răspuns de ce el s-a trezit după ceremonie să spună acest lucru", a spus Mirel la interviu.

"La ceremonie, ca de obicei, băieţii au fost deranjaţi de ceea ce am spus, interpretând greşit faptul că le-am spus că sunt frustraţi că ei nu aduc puncte şi fetele aduc(...) Cum am spus-o şi în ceremonie, eu nu vreau vorbe, vreau fapte", a spus, în replică, Giani la interviu.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si