Exatlon 15 noiembrie. Monica Roşu, reacţie neaşteptată după ce a câştigat eliminarea în faţa Paulei

Ediţia Exatlon 15 noiembrie este una mai tristă pentru Faimoşi. Echipa roşie a pierdut eliminarea şi în urma duelului dintre Monica Roşu şi Paula Vieru, aceasta din urmă a fost eliminată.

vineri 16 noiembrie 2018 , 08:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Ediţia Exatlon 15 noiembrie este una mai tristă pentru Faimoşi. Echipa roşie a pierdut eliminarea şi în urma duelului dintre Monica Roşu şi Paula Vieru, aceasta din urmă a fost eliminată.
 
Monica Roşu a declarat după meciul cu Paula că nu a tras prea tare, ca a vrut să aibă şi ea o şansă să câştige, fiind mai nouă în concurs şi mai slab pregătită ca ea.
 
"E tare neplăcut să te lupţi cu un coleg. A avut dezavantajul că era la început. Nu am tras foarte tare pentru că ştiam că nu poate să ţină pasul cu mine la atâtea runde. 

Am încercat să nu o las foarte tare în urmă", a spus Monica Roşu. 

 
"Nu puteam să fiu falsă şi să o încurajez pe Paula. Era normal să ţin cu Monica", a spus Cristina.
 
 

Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat... Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat la aşa ceva!
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si