Exatlon 31 octombrie. Ce au găsit faimoşii în baracă! Giani Kiriţă a turbat de nervi!

Faimoşii au avut parte de o primire nu tocmai frumoasă la baracă. Ba chiar s-au minunat de mesajul pe care l-au primit din partea Războinicilor.

joi 01 noiembrie 2018 , 16:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Faimoşii au ajuns la baracă, după ce au pierdut lupta pentru vilă cu un scor foarte strâns, de 10 la 9 în favoarea Războinicilor. În momentul în care au ajuns la baracă, au avut parte de o ”surpriză” morbidă din partea echipei adverse, şi anume un mesaj pe uşă.

”Welcome home, Faimoşii” (”Bine aţi venit acasă, Faimoşii”), iar în interiorul literei ”o” de la ”home” se afla o broască moartă.

Îngroziţi de acest ”tablou”, Faimoşii au mai găsit un mesaj pe cealaltă parte a uşii, unde scrie: ”Nu te îngrijora. Dumnezeu e cel ce grija îţi va purta”.

”Ăştia au, oare, minte în capul ăla?”, a spus una dintre faimoase.

”Nu am cuvinte pentru mesajul lăsat de ei”, a spus Silviu Nicoale.

”Deci fii atent mă! Pe o parte ne-au lăsat broasca moartă, şi pe asta scrie de Dumnezeu”, a spus Yamato Zaharia.

”Deci eu mi-aş dori foarte tare să le închidem gura doar prin victoriile de la meci şi atât”, a spus Cristina.

”Gândiţi-vă dacă Iulian, care are 20 de ani sau cât are, poate să facă asta, cam acolo e nivelul echipei lor”, a spus Giani Kiriţă.

Totul a pornit de la mesajul pe care Războinicii l-au adresat echipei adverse: ”În pădurea cu broscuţe aveau casă mulţi Faimoşi, vine Giani şi le zice <<pot să stau şi eu

aici?>>. Oac, oac oac ”. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat... Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat la aşa ceva!
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si