Exatlon 31 octombrie. Ce au găsit faimoşii în baracă! Giani Kiriţă a turbat de nervi!

Faimoşii au avut parte de o primire nu tocmai frumoasă la baracă. Ba chiar s-au minunat de mesajul pe care l-au primit din partea Războinicilor.

Author: George Stanciu joi 01 noiembrie 2018 , 16:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Faimoşii au ajuns la baracă, după ce au pierdut lupta pentru vilă cu un scor foarte strâns, de 10 la 9 în favoarea Războinicilor. În momentul în care au ajuns la baracă, au avut parte de o ”surpriză” morbidă din partea echipei adverse, şi anume un mesaj pe uşă.

”Welcome home, Faimoşii” (”Bine aţi venit acasă, Faimoşii”), iar în interiorul literei ”o” de la ”home” se afla o broască moartă. Îngroziţi de acest ”tablou”, Faimoşii au mai găsit un mesaj pe cealaltă parte a uşii, unde scrie: ”Nu te îngrijora. Dumnezeu e cel ce grija îţi va purta”.

”Ăştia au, oare, minte în capul ăla?”, a spus una dintre faimoase.

”Nu am cuvinte pentru mesajul lăsat de ei”, a spus Silviu Nicoale.

”Deci fii atent mă! Pe o parte ne-au lăsat broasca moartă, şi pe asta scrie de Dumnezeu”, a spus Yamato Zaharia.

”Deci eu mi-aş dori foarte tare să le închidem gura doar prin victoriile de la meci şi atât”, a spus Cristina.

”Gândiţi-vă dacă Iulian, care are 20 de ani sau cât are, poate să facă asta, cam acolo e nivelul echipei lor”, a spus Giani Kiriţă.

Totul a pornit de la mesajul pe care Războinicii l-au adresat echipei adverse: ”În pădurea cu broscuţe aveau casă mulţi Faimoşi, vine Giani şi le zice <<pot să stau şi eu aici?>>. Oac, oac oac ”. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si