EXCLUSIV: Ce flori alegem de 8 martie?/Florist:”O femeie este fericită, bineînțeles, atunci când primește flori”

Ziua de 8 martie este un prilej bun pentru arăta apreciere femeilor importante din viața ta. Un florar explică în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre florile pe care să le alegem.

Author: Stefania Pavel marți 07 martie 2023 , 15:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pentru că ziua de 8 martie, este una cu totul și cu totul specială, domnii le cumpără femeilor importante din viața lor, fie pentru mamă, soție, flori sau

aranjamente florale. Floristul Emi Boldea a explicat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre tendințele din acest an pentru Ziua Femeii cât și despre prețurile unor buchete sau aranjamente florale pentru doamne.

Lalele și freziile cele mai cumpărate flori de 8 martie

”De 8 martie dăruim flori și asta se întâmplă de foarte mult timp, de mulți ani. Asta am văzut-o și la părinții noștri și asta facem și noi în ziua de astăzi, pentru că cum poți altfel să aduci un zâmbet unei femei, decât printr-o floare”, a spus Emi Boldea.

În ziua de 8 martie, lalelele sunt cele mai cumpărate flori, deoarece ele sunt asemănate cu venirea primăverii.

Mai mult, ele sunt disponibile în mai multe culori, încă un motiv în plus să fie pe placul doamnelor și domnișoarelor.

Citește și: Este 8 martie 2023 zi liberă? Cine nu muncește de Ziua Femeii. Prevederile din Codul Muncii

Citeste si: Cât valorează tichetele sociale de Paște 2023! Unde se depun cererile și câți bani se dau- kanald.ro

Citeste si: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta- wowbiz.ro

”Clienții noști preferă foarte mult, în această perioadă, lalelele, freziile și tot ceea ce este mai frumos și, anume aleg flori deschide la culoare, cum ar fi roz, galben, toate aceste nuanțe care să spunem că vestesc primăvara”, a adăugat floristul.

Cerințele pe care le au clienții în momentul în care aleg florile de 8 martie

Printre cele mai întâlnite cerințe  pe care le au clienții în momentul în care vor să cumpere flori, buchete sau aranjamente mai speciale, sunt ca florile să fie proaspete, dar și să fie îmbinate într-un mod armonios care să le atragă atenția doamnelor cărora le sunt oferite.

”Cerințele clienților noștri sunt ca florile să fie foarte proaspete, vor ca în ziua de 8 martie doamnele sau domnișoarele să fie foarte fericite. De cele mai multe ori, domnii aleg să facă un lucru foarte frumos de 8 martie, și anume, chiar dacă sunt directori de corporații, sau chiar dacă au doar colege în birou, ei aleg să cumpere o floare, un buchet sau un aranjament”, a mai precizat ea.

Citește și: Ziua Femeii 2023. Tradiții și obiceiuri pe care femeile trebuie să le respecte pe 8 martie

Prețurile buchetelor pornesc de la 100 de lei și pot crește în funcție de cerințele dar și de bugetul doritorilor.

Citeste si: Scandal între Antonia și Elena Chiriac! Cele două s-au lovit în văzul tuturor, într-un club din Capitală! Ce s-a întâmplat, de fapt- kfetele.ro

Citeste si: Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, amenințat cu moartea de unul dintre cei mai periculoși interlopi din India- radioimpuls.ro

”Dacă vorbim de corporații, aranjamentele pot costa unde între 100 și 200 de lei, în funcție de ce aleg clienții și care este bugetul pe care ei l-au alocat pentru această perioadă iar dacă vorbim de clienții care cumpără direct pentru soție sau pentru mamă, vorbim de aranjamente puțin mai scumpe. Ei aleg să facă cadou un aranjament la 300, la 400 de lei”, a pus Emi Boldea.

”Dacă de 1 martie facem cadou aceste aranjamente undeva la 100-150 de lei, cam așa ceva, de 8 martie ei cresc bugetele pentru flori și asta mă bucură foarte tare pentru că o femeie este fericită, bineînțeles, atunci când primește flori”, a mai precizat aceasta.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si