Experiența de vizionare video pe mobil este din ce în ce mai bună: cum arată viitorul telefoanelor mobile?

Cele mai noi generații de telefoane au funcții si caracteristici de design ce redefinesc experiența de vizionare video. Vrei să-ți cumperi un smartphone cu ajutorul căruia să te bucuri de filmulețele preferate?

Alis Pop, vineri 10 mai 2024 , 16:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Azi analizăm ultimele tehnologii pentru device-uri mobile, dedicate tuturor celor pasionați de conținut video.

AI-ul transformă experiența de editare-vizionare video

Cele mai noi generații de smartphone vin cu pachete complexe de instrumente AI, pentru posibilități de editare video ce au impact asupra conținutului generat. De exemplu, ultimele modele de flagship Samsung - Galaxy S24 | Galaxy S24+ | Galaxy S24 Ultra - au disponibilă acum funcția Instant Slow-Mo integrată cu AI.

Datorită acestui feature, poți adăuga în filmare acel nivel de dramatism pe care ți-l dorești, în etapa de editare a clipurilor video realizate cu noul tău device Samsung. Procesul este unul cât se poate de simplu și îți permite să obții rezultate uimitoare. Iar toate acestea sunt posibile fără a mai avea nevoie de un alt tool de editare.

Funcția Instant Slow-Mo generează cadre suplimentare în clipul video, cu ajutorul oferit de AI. Ce înseamnă, mai exact acest lucru? Ei bine, cele mai intense momente ale unei acțiuni pe care ai filmat-o cu noul tău telefon Galaxy S24 pot fi încetinite. Dai apoi Play și Share clipurilor video editate cu Instant Slow-Mo, împărtășind cu toți cei din comunitate lucrurile uimitoare pe care poți realiza acum cu un device mobil.

Dimensiuni de ecran pentru experiențe cinematografice

Comandă online un Samsung Galaxy Z Fold5 și urmărește apoi cu plăcere conținutul video preferat. De pe telefon, dar exact ca și cum ai fi într-o sală de cinema. Dimensiunile uimitoarele ale ecranului principal flexat (6.7") schimbă regulile jocului, în materie de vizionare video cu ajutorul unui astfel de device.

În plus, cu ajutorul camerei video principale, localizată pe spatele noului tău Galaxy Z Fold5, realizezi oricând videoclipuri în culori vii și cu detalii absolut uimitoare. Pentru un nivel optim al clarității, funcția Auto FPS setează expunerea optimă în orice moment, pentru că orice conținut video să fie la fel de luminos, de la început la sfârșit.

Iar când termini ce aveai de vizionat, îl pliezi cu simplitate și îl așezi confortabil într-un buzunar. Balamaua Flex reproiectată este o minune tehnică, ce funcționează exact așa cum vrei. Mai subțire, mai ușor și mai portabil ca niciodată, noul model din seria Samsung Galaxy Z Fold este mini cinematograful pe care îl iei cu tine oriunde.

Funcția Circle to Search optimizează fiecare căutare pe net

De acum înainte, poți căuta mult mai repede un element grafic interesant, pe care l-ai văzut într-un Youtube Short postat de un prieten. Tot ce trebuie să faci este să utilizezi un telefon cu funcții ce permit un search intuitiv pe net, așa cum este unul dintre noile modele din seria Samsung Galaxy S24.

Aceste flagshipuri lansate în ianuarie 2024 - Galaxy S24 | Galaxy S24+ | Galaxy S24 Ultra | vin în premieră cu funcția Circle to Search, dezvoltată în parteneriat cu Google. Cu o apăsare lungă pe butonul Home, poți încercui, evidenția, desena sau atinge orice pe ecranul noului tău dispozitiv mobil. Astfel, poți vedea mai rapid rezultate ale căutării importante pentru tine, fără să mai dai PAUSE / STOP pentru a ieși dintr-o aplicație.

Luminozitate optimă a ecranului chiar și în medii outdoor

Continui experienta de vizionare video pe noul tău smartphone de ultimă generație, chiar și atunci când te afli în exterior. Uită de faptul că soarele poate afecta claritatea asigurată de ecran, pentru că alegerile inspirate rezolvă cu simplitate această problemă. Tot ce trebuie să faci e să știi ce model de telefon este cel potrivit pentru tine.

Comandă un Samsung Galaxy Z Fold5 și ai parte de un ecran cu 1.750 niți, ce îi permite să rămână în orice loc la fel de strălucitor. Chiar și în lumina directă a soarelui. Te uiți la clipurile preferate și te bucuri de vremea bună de afară, fără a pierde niciun detaliu din conținutul pe care îl urmărești pe ecranul principal de 7.6".

Acum, este mult mai simplu să ai parte de cele mai tari experiențe de vizionare video, direct de pe telefonul tău mobil. Raportează-te la sfaturile de azi și alege un model de smartphone cu care faci clipuri video, le poți edita cu ajutorul AI-ului, apoi le dai PLAY sau SHARE celor din comunitate cu aceeași ușurință!


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa... Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa ceva
spotmedia.ro
"Nicio fiară sălbatică nu este un așa mare dușman pentru un seamăn, precum sunt... "Nicio fiară sălbatică nu este un așa mare dușman pentru un seamăn, precum sunt creștinii"
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si