Numele său este Maria Leiva și susține că totul a început la vârsta de patru ani, atunci când ar fi intrat pentru prima dată în contact cu aceste ființe.

O femeie din Marea Britanie susține că a fost răpită de extratereștri

Maria a povestit că totul se petrece atunci când doarme, iar dimineața se trezește cu urme ciudate pe corp.

Citeste si: Ce se ascunde în munții din România. 7 conspirații despre lucrurile neobișnuite care se află în Carpați

„La început, când eram mai tânără, nu împărtășeam mare lucru din ceea ce trăiam, deoarece acestea nu sunt lucruri despre care ai vorbi prea mult și, dacă le-aș împărtăși, oamenii ar crede că sunt nebună. Mă trezesc cu semne pe corp – zgârieturi, amprente, înțepături pe piele și tăieturi – și așa știu că ceva s-a întâmplat. În ultimele două săptămâni am văzut două obiecte zburătoare, chiar și de trei ori pe noapte.”, a dezvăluit femeia într-un interviu acordat pentru presa internațională.

Maria susține că și fiica ei are parte de experiențe asemănătoare

Aceasta a povestit că o anumită voce îi spune să se trezească între orele 2.00 și 4.00 dimineața și să meargă la fereastră.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Ce a apărut la filmarea clipului dedicat lui Petrică Mîțu Stoian?! Constantin Enceanu: „De fiecare dată, la ultima strofă, se auzea un vuiet”

Tot ea a povestit că vede pe cer mai multe obiecte ciudate pe cer.

„Și fiica mea are aceste experiențe și le-a avut toată viața, dar nu vorbim niciodată cu adevărat despre asta cu oamenii.

Ea crede că îi poate vedea. A văzut primul OZN când avea zece ani. Locuiam în Hackney și într-o dimineață, când o duceam la școală, s-a uitat pe cer și a putut observa forma unui OZN pe cer.”, a mai spus femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si