Imagini inedite dintr-o localitate din Mureș. Un OZN a fost văzut deasupra localității Târnăveni. Întâmplarea a avut loc în umră cu doar câteva zile. Un localnic a surprins evenimentul, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare. Oamenii afirmă că ar fi vorba de extratereștri.

Citeste si: VIDEO| Misterul OZN-ului de la Brașov se adâncește

Locuitorii din Târnăveni au explicat că au văzut OZN-ul cu ochii lor și consideră că este vorba de niște extratereștri. Totuși, alții nu acceptă această idee și spun că nu cred în astfel de creaturi.

OZN deasupra României?! Localnicii spun că au venit extratereștrii

Potrivit tarnaveni.ro, obiectul respectiv a traversat orașul în seara de 14.04.2022 în jurul orelor 22:00-22:30.

„Nu se poate distinge clar o formă sau un obiect, dar mișcarea descrisă de cititor și faptul că mai mulți târnăveneni au discutat subiectul ”OZN”-ului care a traversat orașul în seara de 14.04.2022 în jurul orelor 22:00-22:30 ne face să credem că totuși ceva, acolo sus, se întâmplă!”, spune aceeași sursă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: A crezut că a surprins pe cer un OZN. Surpriză maximă: Ce era, de fapt? ”Nu am văzut niciodată așa ceva. Am fost înspăimântată”

Sursa citată a mai adăugat că există și șanse să fie vorba despre o dronă nesemnificativă.

Cu toții ne întrebăm dacă suntem singuri în Univers. Au fost înregistrate 96 de observări extraterestre oficiale de-a lungul istoriei omenirii.

Prima întâlnire cu extratereștri înregistrată vreodată a fost o observare de OZN în Egiptul Antic.

Citeste si: O femeie a declarat că a fost răpită de extraterești de 52 de ori. Imaginile apocaliptice de care a avut parte

Cărturarii celui de-al șaselea faraon Thutmose III au spus pe atunci că au văzut discuri de foc care păreau să plutească în aer.

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale istoriei ar fi extratereștrii. Cu toții ne-am întrebat măcar o dată dacă există sau nu altă viață în univers și dacă vreuna dintre ele este compatibilă cu a noastră.

Unii spun că este evident că nu suntem singuri, alții disprețuiesc această idee, în continuare, deși apar tot mai multe dovezi în acest sens.

Citeste si: 5 lucruri interesante despre Stephen Hawking pe care sigur nu le știai


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si