VIDEO- „Fă-ţi un drum în România!".Știrile Kanal D difuzează o serie de reportaje despre starea dezastruoasă a infrastructurii rutiere din România

Din aceasta seară, de la 19:00, Știrile Kanal D le aduc telespectatorilor o serie de reportaje referitoare la lipsa infrastructurii rutiere în România. Suntem pe ultimul loc în Europa la acest capitol atât de important pentru bunul mers al unei societăți, dar și primii atunci când vine vorba de minunile naturii. Campania "Fă-ți un drum în România!" ne poartă, prin intermediul acestor reportaje, de la agonie, la extaz, conducându-ne pe drumuri care arată ca după bombardamente, prin "hârtoapele" birocrației, dar și prin locuri de o frumusețe care iți taie respirația.

Author: Diana Bostan luni 09 ianuarie 2023 , 17:45

știri

Știrile KanalD

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Descoperim șosele despre care autoritățile nici măcar nu știu cui aparțin sau parcurgem drumul pe care merge chiar președintele țării către stațiunea preferată de schi, unul pe care sunt indicatoare cu "Accesul interzis!". Ne minunam când aflăm că turismul la cota 1. 700 intră  iarna în colaps pentru că drumul devine impracticabil. 

Dar în toată această călătorie, vedem  şi imagini ale naturii de o frumusețe ireală. Unele zone au fost puse în valoare de antreprenori ambițioși care astupă, din proprie inițiativă, craterele din șosele și scot în evidență frumusețea locurilor, astfel încât turiștii să poată ajunge cu ușurință să se bucure de experiențe memorabile.

Citește și: Serialul “Totul pentru familia mea”, lider de piață la nivelul întregii țări și la orașe

Pentru că infrastructura "face și desface" turismul, cu toții am avea de câștigat, inclusiv autoritățile, dacă aceasta ar fi una funcțională, la standarde europene.

Campania "Fă-ți un drum în România!" este o dovadă vie a faptului că avem o țară frumoasă, dar la care ajungem cu greutate, încă un semnal de alarmă care ar putea să mobilizeze autoritățile, liderii comunităților locale.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Povestea celor doi soți milionari din Brașov care au construit un imperiu împreună

Reportajele campaniei  "Fă-ți un drum în România!" vor putea fi urmărite în fiecare seară, de la 19:00, de luni până vineri, timp de două săptămâni, la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si