Familia băieţelului ucis de câini, într-un cadru cum nu i-ai mai văzut niciodată! Imagini exclusive cu părinţii şi frăţiorul lui Ionuţ Anghel

Drama prin care a trecut familia Anghel, acum cinci ani, atunci când băieţelul lor, Ionuţ, de doar patru anişori, a fost sfâşiat de câini, în Parcul Tei din Capitală, nu poate fi povestită, rana provocată de cumplita moarte a micuţului fiind, şi acum, una deschisă.

Author: Radu C. Munteanu Webeditor: Mihai Dragan miercuri 19 decembrie 2018 , 20:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cu toate acestea, în unele cazuri, cei doi părinţi reuşesc să mai şi zâmbească, mai ales că, sub ochii lor, Andrei, fratele mai mare al lui Ionuţ Anghel, reuşeşte să le umple viaţa de bucurii şi, evident, Andreea şi Valentin Anghel fac tot ce le stă în putinţă pentru a-i face băiatului orice plăcere le stă în putinţă.

Citeste si: Momentul cutremurului devastator din Turcia, surprins de camerele de supraveghere. Mii de persoane au murit sub dărâmături VIDEO- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Cum Andrei, frăţiorul lui Ionuţ Anghel, a crescut suficient pentru ca să îşi exprime deja dorinţele cu privire la Sărbătorile de Iarnă, cei doi părinţi îndureraţi au acceptat să îi facă un moft. Mai exact, au plecat, în familie, pe urmele lui Moş Crăciun, departe de România, tocmai în Laponia.

Iar acolo, pare-se, a fost locul în care, pentru prima oară, au zâmbit cu adevărat, văzând bucuria pe care Andrei o resimţea în ”Ţara lui Moş Crăciun”.
”Cea mai mare bucurie a mea, de la dispariţia îngeraşului Ionuţ, încoace, a fost că am reuşit să-i îndeplinesc lui Andrei un vis, pe care l-a avut încă din copilărie, şi anume, întâlnirea lui Andrei cu Moş Crăciun, din Ţara lui Moş Crăciun, Laponia. A fost un eveniment încărcat cu emoţie şi bucurie care îi va aminti mereu de magia copilăriei şi a sărbătorilor de iarnă”, spune Andreea Anghel despre experienţa pe care au trăit-o în apropierea Polului Nord.


De altfel, şi din fotografiile în care cei trei sunt alături de Moş Crăciun, se poate observa că fericirea de a-i îndeplini visul micuţului Andrei este de-a dreptul palpabilă, amândoi părinţii trăind, la modul evident, emoţiile momentului ca nişte copii. Mai mult, cei trei s-au plimbat şi cu sania Moşului, trasă de reni adevăraţi, lucru care i-a provocat o şi mai mare bucurie lui Andrei, frăţiorul lui Ionuţ Anghel, cu toţii uitând, pentru câteva momente, de drama pe care au trăit-o acum cinci ani.

Mama lui Ionuţ Anghel, dezvăluiri emoţionante la cinci ani după ce băieţelul i-a fost ucis

Andreea Anghel s-a hotărât să nu mai fie tristă şi să facă loc bucuriei în sufletul ei. De pe 2 septembrie 2013, de când Ionuţ, băieţelul ei de doar 4 ani, a fost ucis de câini în Parcul Tei din Capitală o tristeţe cumplită i-a cuprins sufletul.  Andreea ne-a povestit în exclusivitate  că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate. Probleme care s-au dovedit a fi foarte grave.
Suferinţa ei a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei.  ”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, ne-a declarat Andreea.

Citeste si: „M-a bătut, recunosc.” Adriana Bahmuțeanu a fost victima abuzurilor fizice- kfetele.ro

Citeste si: Expresia nefericii de pe chipul lui Ben Afleck la Premiile Grammy 2023 a provocat isterie în rândul fanilor! Internauții au lansat glume pe seama apariției actorului- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si