Tatăl lui Ionuţ Anghel află peste o săptămână dacă îşi recuperează banii de la fostul avocat!

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Radu Constantin, marți 13 noiembrie 2018 , 21:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Valentin Anghel, tatăl lui Ionuţ Anghel, este nemulţumit de faptul că nu şi-a recuperat încă banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu, care l-a executat silit pentru neplata contractului de reprezentare, după moartea lui Ionuţ. După ce banii i-au fost retraşi din cont, Valentin Anghel a atacat în instanţă decizia de executare, a câştigat, însă Bărbuceanu a făcut apel. Cel mai probabil, decizia finală va fi luată la Tribnaulul Bucureşti pe 20 noiembrie, atunci când cei doi au termen. Până atunci, banii rămân la Bărbuceanu, spre nemulţumirea lui Anghel.

Bărbatul s-a arătat nemulţumit de modul în care justiţia operează în acest caz. El a explicat pe contul lui de socializare că executarea silită a durat foarte puţin, banii fiindu-i extraşi din cont în septembrie 2017. Recuperarea acestora a întârziat însă mai bine de un an. ”Oare îi mai pasă cuiva de mine? Sau vorbim după”, s-a întrebat retoric Valentin Anghel pe contul lui de socializare.

Bogdan Bărbuceanu i-a solicitat lui Valentin Anghel suma de 120.000 de euro reprezentând onorariul de câştig în cazul morţii lui Ionuţ. Familia Anghel a colaborat cu avocatul pentru o perioadă scurtă de vreme, după care a renunţat la serviciile acestuia, fără însă să se gândească să închdă contractul şi scriptic. Ulterior, cu un alt avocat, familia lui Ionuţ a câştigat suma de 2,4 milioane euro de la cei găsiţi vinovaţi pentru moartea băiatului. Bărbuceanu a apărut la final şi a solicitat banii. În afară de suma executată, Valentin Angel a trebuit să plătească şi cheltuieli de judecată în valoare de 15.335 lei plus o taxă de timbru de 9.125 lei.  

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si