Gestul uimitor al unei mame: și-a aruncat copilul de pe o clădire în flăcări pentru a îl salva

O poveste uimitoare a avut loc în urma revoltei manifestate de cetățeni, după ce fostul președinte al Africii de Sud, Jacob Zuma, a fost arestat. O mamă aflată cu fiul său pe o clădire în flăcări a făcut un gest incredibil. Femeia și-a aruncat copilul pentru a-l salva.

Author: Georgiana Balaban joi 15 iulie 2021 , 08:41

femeia care și-a aruncat copilul de pe clădire pentru a ieși din foc
Gestul disperat al unei mame.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Este revoltă mare în Africa de Sud. Acolo au avut loc cele mai violente proteste organizate vreodată. 72 de persoane au decedat în urma manifestațiilor. O femeie, care era pe o clădire în flăcări cu fiul său, a făcut un gest neașteptat.

Pentru a-l salva de la moarte, și-a aruncat minorul de pe construcție.

Citeste si: Un autocar cu 21 de copii a luat foc la Botoșani

Zeci de persoane au privit gestul disperat al femeii. Ea era cu fiul în brațe pe o clădire aflată în flăcări. S-a gândit la ce s-ar putea întâmpla și a strigat încontinuu după ajutor. Mai mulți oameni s-au apropiat de construcția măreață, așa că mama a prins curaj și și-a aruncat fiul pentru a-l scăpa din flăcări.

Gestul disperat al unei mame îndurerate

Gestul eroic al mamei a stârnit emoție în întreaga lume. Femeia nu s-a gândit deloc la ea.

Chiar dacă putea să ia foc oricând, femeia a ales să-i salveze viața minorului. Când și-a dat seama că nu poate să coboare de pe clădire, ea a strigat înspăimântată. Atunci o mulțime considerabilă de oameni s-a strâns în jurul construcției mărețe. Mama disperată i-a dat drumul fiului cu speranța că oamenii îl vor prinde.

Citeste si: Caz șocant în Anglia: Un bărbat și-a aruncat în aer locuința, de teama că ar putea fi părăsit de soție

femeia care și-a aruncat copilul de pe clădire pentru a ieși din foc
Caz șocant în Africa de Sud.[Sursa foto: PixaBay]

Copilul a fost prins de oamenii din jur. Mama acestuia și-a făcut curaj și a pătruns interiorul clădirii aflate în flăcări. Mulțimea de oameni s-a panicat la văzul acestui gest, însă femeia a ieșit teafără din incendiu. Ea s-a ales cu câteva răni și arsuri provocate de flăcările mistuitoare. Mama și-a luat copilul în brațe pentru a-l proteja în continuare. Aceasta le-a mulțumit cu lacrimi în ochi celor ce i-au salvat copilul de la moarte.

Citeste si: Brașov: Vagonul unui tren a luat foc. Traficul feroviar a fost întrerupt

Oamenii legii fac tot ce le stă în putință pentru a-i potoli pe protestatari, astfel că revolta acestora a atins cote maxime. Cetățenii au fost călcați în picioare, iar magazinele sunt jefuite. Polițiștii au tras cu grenade asurzitoare și gloanțe de cauciuc pentru a-i face pe cei care protestează să se calmeze.

Poliția a arestat peste 1.200 de persoane în provinciile Kwzulu-Natal. Printre ele se numără și persoanele care au jefuit magazinele sau au incendiat mall-urile, astfel că polițiștii s-au declarat epuizați în urma luptelor cu protestatarii, fiind nevoiți să cheme armata în sprijinul lor.

Citeste si: Iulian, angajatul mort de la Petromidia, a fost înmormântat! Văduva lui, sfâșiată de durere: „Cu tine a ars fiecare bucățică a sufletului meu”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si