Fifor: Am avut două dezbateri - una reală, cu Viorica Dăncilă şi o mascaradă, cu Iohannis

Secretarul general al PSD Mihai Fifor afirmă că marţi seară au fost două dezbateri - una reală, cu Viorica Dăncilă şi o mascaradă, cu Iohannis. ”Putem avea o Românie condusă de un preşedinte viu, autentic sau o Românie condusă de o poză, de un robot, de un preşedinte fake”, susţine el într-o postare pe Facebook.

R.B., miercuri 20 noiembrie 2019 , 10:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Am avut până la urmă două dezbateri: una reală, cu Viorica Dăncilă şi o mascaradă, cu Iohannis. Una în care Viorica Dancila nu a evitat pe nimeni şi a răspuns la toate întrebările şi o scenetă proastă, regizată, controlată, cenzurată, ca să iasă bine pentru Iubitul Conducător. Una cu o presă normală care şi-a făcut datoria şi alta cu jurnalişti „instruiţi” de Cotroceni în prealabil”, afirmă Fifor, referindu-se la dezbaterile electorale organizate aproape simultan de cei doi candidaţi la Preşedinţie, Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

Citeste si: Viorica Dăncilă nu a știut aria cercului. Reacția incredibilă a lui Klaus Iohannis la aceeași întrebare

În opinia sa, partea bună e că am aflat cum ar arăta România dacă ar fi condusă de fiecare dintre cei doi candidaţi.

”Putem avea o Românie condusă de un preşedinte viu, autentic, cu calităţile şi defectele sale reale, care nu evită pe nimeni şi care îşi doreşte o naţiune unită, o tara pentru toti romanii sau o Românie condusă de o poză, de un robot, de un preşedinte fake, care vrea o naţiune dezbinată, o tară golită de cei incomozi, în care totul e controlat şi cenzurat. Putem avea o democraţie cu o presă liberă şi eficientă sau ne putem întoarce la alte timpuri când presa era doar o unealtă a regimului de la putere”, sunt opţiunile pe care le prizintă liderul PSD.

Citeste si: Alertă maximă pentru Iohannis! Cum arată ultimele sondaje

”Voi în ce ţară doriţi să trăiţi? Într-o Românie liberă şi emocratică sau într-o ţară a fricii, intoarsă in negura zilelor de dinainte de 1989?”, întreabă el.

 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si