Mesajul halucinant al fiicei de suflet a Ilenei Ciuculete, la trei săptămâni după înmormântarea lui Cornel Galeş: “Condoleanţe pentru cei care mor de grija mea!”

Codruţa Floricel a postat un mesaj care are legătură cu înmormântarea lu Cornel Galeş.

Author: Matei Vaihan luni 06 ianuarie 2020 , 09:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Codruţa Floricel a postat un mesaj la început de an, la trei săptămâni după funeraliile lui Cornel Galeş, care au avut loc pe 12 decembrie 2019.

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a distribuit textul Condoleanţe pentru cei care mor de grija mea!”. ( vezi cine l-a acuzat pe Cornel Galeş că a bătut-o pe Ileana Ciuculete înainte de nuntă)

Citeste si: Începe lupta pe averea lui Cornel Galeș? Ce a făcut fiica ”văduvului” după moartea acestuia și care este miza moștenirii

Mesajul vine în contextul în care Codruţei i s-a reproşat pe paginile de socializare că nu a fost la înmormântarea lui Cornel Galeş, soţul Ilenei Ciuculete, decedat pe 30 noiembrie 2019, într-un accident rutier petrecut în Spania. „Mare foc ce aveam eu de Galeș. Vă daţi seama, mare suferinţă, mă....Ce vă mai place să fiţi falşi! Eu pe ea am iubit-o, nu pe el, clar!!!! Ce trebuia să fac, să mă duc eu la înmormântarea lui???”, a postat Codruţa.

Codruţa Floricel a postat un mesaj: "L-am respectat doar pentru că a fost soţul ei" 

„Păi cine era şi ce era cu mine? Nu au fost rudele lui, prietenii lui de stătea cu ei la masă şi bea şi mânca, dar eu? Ce să caut?  L-am respectat doar pentru că a fost soţul ei, atât! De unde atîţia fani ai lui Cornel Galeş?”, a continuat Codruţa Floricel.

“Toti sunt înfocaţi pe internet, dar la înmormântare au fost 10 persoane. A cântat cu ceva? Nu! Doamne. Nu am nicio treabă eu! Şi nici nu mă interesează subiectele astea. În schimb, când a murit ea a fost altceva! Atunci a plâns multă lume...”, a încheiat fata de suflet a Ilenei Ciuculete.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si