Mesajul halucinant al fiicei de suflet a Ilenei Ciuculete, la trei săptămâni după înmormântarea lui Cornel Galeş: “Condoleanţe pentru cei care mor de grija mea!”

Codruţa Floricel a postat un mesaj care are legătură cu înmormântarea lu Cornel Galeş.

Matei Vaihan, luni 06 ianuarie 2020 , 09:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Codruţa Floricel a postat un mesaj la început de an, la trei săptămâni după funeraliile lui Cornel Galeş, care au avut loc pe 12 decembrie 2019. Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a distribuit textul Condoleanţe pentru cei care mor de grija mea!”. (vezi cine l-a acuzat pe Cornel Galeş că a bătut-o pe Ileana Ciuculete înainte de nuntă)

Citeste si: Începe lupta pe averea lui Cornel Galeș? Ce a făcut fiica ”văduvului” după moartea acestuia și care este miza moștenirii

Mesajul vine în contextul în care Codruţei i s-a reproşat pe paginile de socializare că nu a fost la înmormântarea lui Cornel Galeş, soţul Ilenei Ciuculete, decedat pe 30 noiembrie 2019, într-un accident rutier petrecut în Spania. „Mare foc ce aveam eu de Galeș. Vă daţi seama, mare suferinţă, mă....Ce vă mai place să fiţi falşi! Eu pe ea am iubit-o, nu pe el, clar !!!! Ce trebuia să fac, să mă duc eu la înmormântarea lui???”, a postat Codruţa.

Codruţa Floricel a postat un mesaj: "L-am respectat doar pentru că a fost soţul ei" 

„Păi cine era şi ce era cu mine? Nu au fost rudele lui, prietenii lui de stătea cu ei la masă şi bea şi mânca, dar eu ? Ce să caut?  L-am respectat doar pentru că a fost soţul ei, atât! De unde atîţia fani ai lui Cornel Galeş?”, a continuat Codruţa Floricel.

“Toti sunt înfocaţi pe internet, dar la înmormântare au fost 10 persoane. A cântat cu ceva? Nu! Doamne. Nu am nicio treabă eu ! Şi nici nu mă interesează subiectele astea. În schimb, când a murit ea a fost altceva! Atunci a plâns multă lume...”, a încheiat fata de suflet a Ilenei Ciuculete.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si