Finaliştii EXATLON au primit telefoanele după 4 luni, pe aeroportul Otopeni! Cum au reacţionat ultimii sportivi care au ajuns în ţară!

După multe ore pe drum, concurenţii din fazele finale Exatlon sezonul 2 au ajuns la Bucureşti şi au primit telefoanele mobile pe care le butonează de zor.

Author: Elena Vasile luni 17 decembrie 2018 , 11:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Este primul contact pe care cei mai buni oameni de la Exatlon 2 o au cu reţelele de socializare. Suntem pe aeroportul de la Otopeni, în zona terminal, înainte ca sportivii să-şi vadă familii.e Toţi butonează telefoanele, citesc mesajele şi explorează reţelele de socializare.

”Fanii sunt foarte importanţi”, spune reporterul WOWbiz.ro care i-a însoţit pe drum pe concurenţi. ”Mi-au bombardat telefonul, acum încerc să răspund la mesaje dar nu o să reuşesc prea curând. Am foarte multe”, spune Alin.

”Sunt foarte multe mesaje, trebuie să am mai mult timp să le citesc”, spune Corina.

”Nu fac faţă, stai aşa că momentan dau refresh”, râde Mădălina Predoi.

”Şi eu dau refresh”, apare şi Iulian, care pare cel mai proaspăt dintre ei.

”Sunt în stare de tranziţie. Foarte multe mesaje am primit. Trebuie să stau foarte mult să le răspund tuturor pentru că mi-au dat foarte mare putere. Ne-au ajutat foarte mult, ne-au dat putere şi abia aştept să le mulţumesc”, explică Iulian.

Reporter: Metin Molagean


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si