Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali! Firma afaceristului are datorii la bugetul de stat

E clar că Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali.

Matei Vaihan, luni 25 martie 2019 , 09:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Din actele oficiale reiese că Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali. ”Centrul de diagnostic și tratament oncologic Sfântul Ioan Botezătorul” îşi desfăşoară activitatea prin intermediul firmei „Imunomedica Provita SRL”, care a fost înfiinţată în 2017. Societatea comercială îl are asociat majoritar pe George Becali, în timp ce biofizicianul Virgiliu George Vlăescu este acţionar minoritar. Numele „Imunomedica Provita SRL” apare pe o listă întocmită de ANAF-Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice-Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice-Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice.

Citeste si: Lovitură pentru Gigi Becali! Familia pe care a ajutat-o de Crăciun, anul trecut, trece printr-o dramă cutremurătoare! Cei trei copii şi părinţii lor se luptă cu bolile şi cu sărăcia! EXCLUSIV!

Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali. ANAF a trimis somaţia pe 2 februarie 2019

“În temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice somează următoarele societăţi comerciale cu sediul social în Bucuresti, sector 1 să achite în termen de 15 zile de la data prezentului anunţ debitele datorate bugetului general consolidat al statului conform actelor administrative emise”, se arată în anunţul ANAF. Pe numele „Imunomedica Provita SRL” a fost emisă o somaţie/titlu executoriu care este datată 2 februarie 2019. (vezi cine divorţează în familia lui Becali)

Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali. A spus că îi va trata gratuit pe bolnavii de cancer

Nu mai e un secret că Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali. Presa a relatat recent că Gigi Becali și-a făcut o clinică în care tratează gratuit bolnavii de cancer inclusiv prin metode precum hipertermie totală, hipertermie locală, laser terapie. “Clinica Imunomedica își propune să ofere românilor servicii medicale de cea mai bună calitate, atât pentru diagnosticul și tratamentul bolilor oncologice, cât și pentru alte afecțiuni. Suntem la început, deși dispunem deja de un laborator de analize medicale care acoperă o gama largă și diversă de analize, în contract cu CASMB, laborator ce dispune de o tehnologie de ultimă oră și de reactivi de cea mai bună calitate", se arată pe site-ul clinicii.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si