Florin Busuioc, dat afară de la Meteo? Dezvăluirile făcute de el chiar azi: "E adevărat! Psihic sunt ok!"

Îndrăgitul actor Florin Busuioc a acordat un interviu pentru o revistă din România, interviu în care a explicat în totalitate de ce nu mai poate prezenta rubrica Meteo la Știrile de dimineață.

C.I.P., joi 14 februarie 2019 , 11:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Citeste si: Cutremur în județul Vrancea! S-a produs la o adâncime de DOAR 81 de kilometri

Actorul a explicat faptul că din cauza infarctului suferit și a faptului că a avut mai multe coaste rupte nu mai poate rezista fizic pentru a face față și jurnalului de dimineață și a celui de seară. "Am avut o revenire normală, fără eforturi prea mari, pentru că nu mai fac şi ştirile de dimineaţă, doar pe cele de seară. Da, dar deocamdată nu am voie să fac atât de mult efort. Dimineaţa e puţin mai complicat: sunt multe intervenţii de-ale mele şi e un timp îndelungat pe care trebuie să-l petrec acolo, sunt patru ore şi jumătate, iar pentru asta va trebui să-mi mai revin puţin cu coastele. Am nişte coaste rupte în urma resuscitării, aşa că nu pot să respir complet, iar asta mă ţine departe de programul de dimineaţă şi de teatru", a mărturisit Florin Busuioc pentru jurnaliștii de la OK! Magazine.

Se gândește la revenirea în teatru

florin busuioc

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Momente dramatice pentru fratele lui Mirel Rădoi! ”Era să moară pe drum! Două ore s-au chinuit medicii de la salvare cu el”

Busu ia în calcul și să revină la teatru, dar spune că va renunța la ritmul alert pe care l-a avut până în momentul infarctului. "Da, teatrul e în pauză până în aprilie. Dar când voi reveni la acelaşi ritm nu va mai fi la fel. Dacă voi avea spectacol seara în ţară, a doua zi îmi iau liber dimineaţă. Pentru că programul ăsta nenorocit m-a terminat pe mine. Mi s-a întâmplat, de exemplu, să am spectacol la Petroşani, să ajung înapoi la Bucureşti la 5 dimineaţă şi să intru direct la Ştiri. Păi, nu se poate aşa. Cât să duci treaba asta?! Cred că mai mult din cauza asta am făcut eu infarctul. Aşa e (n.r.: a spus despre spectacolele de la Central Park şi Fidelitate.). Deocamdată nu pot fizic. Psihic sunt OK, dar fizic nu pot. Când starea mea va fi în regulă, voi începe chiar şi repetiţii la un nou spectacol. Urmează să mă decid asupra lui. Am cumpărat 25 de piese din America şi nu m-am hotărât încă pe care dintre ele o voi face. Toate sunt foarte bune, cu autori foarte buni, de la Steve Martin la Neil Simon.", a mai dezvăluit pentru OK! Magazine.

A renunțat la fumat

Printre schimbările pe care le-a făcut după cumpăna de la finalul anului trecut se numără aceeea că a renunțat la viciul său: fumatul. Busu a început să fumeze de la 17 ani și… în unele zile fuma și câte cinci pachete de țigări pe zi.

Citeste si: Frumoasă de pică, dar fără noroc. A rămas în scaun cu rotile, după ce și-a făcut pierce în nas

"Îmi reproşez că am fumat ca un turc dement, nu ca unul normal. Am avut o viaţă cam dezorganizată, în sensul că mă culcam pe la 2 noaptea şi mă trezeam la 5. Acum mă culc la 22:30-23:00, sunt mult mai potolit. Şi nu mai simt deloc nevoia să fumez. Mi s-a luat. Nu neapărat că m-am speriat. N-am mai simţit nevoia să fumez. Sunt mai calm", a mai spus Florin Busuioc în cadrul aceluiași interviu.

Sursa Foto: Facebook.com

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si