Florin Călinescu a înregistrat o înfrângere dureroasă la alegerile locale, unde a candidat la Primăria București, din partea Partidului Verde, obținând doar 1,8% din voturi. Actorul și prezentatorul de televiziune nu crezut deloc în șansele sale, dovada fiind aceea că a investit doar 80 de lei în campania sa electorală.

Florin Călinescu
Florin Călinescu a eșuat la alegerile locale

Informația a fost publicată de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), pe site-ul finantarepartide.ro. Călinescu a făcut două viramente de câte 40 de lei, în ziua de 3 septembrie, cu mai bine de trei săptămâni înainte de alegeri.

În total, partidele și candidații au virat aproximativ 190 de milioane de lei în conturile pentru campania electorală.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Primarul amendat că a dat o petrecere cu 200 de invitați după ce a câștigat alegerile are de unde să plătească! Constantin Drăgoescu încasează un salariu uriaș și are o avere consistentă! EXCLUSIV

Citeste si: Marian Munteanu, opinie separată după alegerile locale: ”Alegerile sunt fraudate, sistematic, de 30 de ani. Problema e că cetățenii români ACCEPTĂ FRAUDELE!”

Citeste si: Primăria București: Salarii și sporuri exorbitante. Cât câștigă un muncitor necalificat

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu a investit 200.000 de lei în alegeri

Călin Tăriceanu a virat 200.000 de lei pentru campania electorală

Alți candidați au virat sume impresionante. Astfel, Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), și el candidat la Primăria București, a dat 200.000 de lei. Vlad Voiculescu (Plus) a dat 99.000 de lei, Robert Turcescu (PMP) – 10.000

de lei,, Florentin Pandele (PSD) – 15.500 lei, Dan Cristian Popescu (PSD) – 234.500 lei, Daniel Băluță (PSD) – 150.000 de lei, Aurelian Bădulescu (PSD) – 223.000 de lei, Emil Boc (PNL) – 45.000 de lei, Luminița Barcari (PNL) – 110.000 lei sau Marcel Ion Vela (PNL) – 150.000 de lei.

Cea mai mare sumă care a fost transferată, o singură dată, a fost de 2,81 milioane de lei, adică aproximativ 580.000 de euro. Viramentul a avut loc pe 26 august, când Partidul Mișcarea Populară, al lui Traian Băsescu, a trimis suma din contul central în contul rezervat pentru campania electorală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si