Cătălin Moroșanu, celebrul luptător de K1 și kick-boxing, a candidat, din partea PNL, pentru funcția de consilier la Consiliul Județean Galați. El a fost votat, astfel că își va continua carera politică, pentru că el a ocupat aceeași funcție, în ultimii ani, și la Consiliul Județean Iași.

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu, fotografiat în timp ce introduce buletinul de vot în urnă

În august 2020, Moroșanu și-a completat declarația de avere, din care reiese că deține, împreună cu soția sa, două case de vacanță.

Una la Miroslava, în județul Iași, cu o suprafață de 185 metri pătrați, și una la Chiajna, în județul Ilfov, de 64 metri pătrați. Moroșanu mai are un Mercedes E-Classe și un Susuki Vitare, ambele luate în leasing, primul în 2-16, celălalt în 2019.

Citeste si: Codrin Ștefănescu, reproșuri la adresa Vioricăi Dăncilă: ”Pāi, ți-am zis, Viorica! Dar tu ai insistat și ai insistat continuu! Iar astāzi v-ați făcut seppuku in grup!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Germanul care a fost votat primar la Timișoara a dat șpagă la vamă ca să intre în România! Dominic Fritz: “Cu fața mea de neamț inocent mă prefăceam că nu înțeleg românește”

Citeste si: Nicușor Dan, declarații senzaționale despre studenția lui: ”Nu ratam nici un chef în Grozăveşti sau în Regie. Aveam un mare succes la chimiste!” EXCLUSIV

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu a devenit celebru datorită luptelor de K1

Cătălin Moroșanu a încasat 70.000 de euro din drepturi de autor

Moroșanu nu are bani în conturi și nici datorii la bănci. Rubrica veniturilor anuale este una spectaculoasă pentru luptător. Astfel, el a notat că a încasat 912 lei de la Consiliul Județean Iași, pentru participarea la ședințe, 15.300 lei ca administrator al firmei sale, Catalin Morosanu Promotion SRL, și 461.000

de lei ca dividende de la aceeași firmă. În total, Moroșanu a încasat 477.212 lei (aproximativ 100.000 de euro).

Cătălin Moroșanu a încasat, însă, și 70.000 de euro din drepturi de autor pentru aparițiile sale la televiziune, în special cele de la emisiunea Ferma vedetelor. Astfel, el a câștigat, în total, aproximativ 170.000 de euro în 2019, ceea ce înseamnă un venit mediu lunar de aproximativ 14,100 de euro.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si