Florin Cîţu: „Valul patru este al celor care nu se vaccinează”

Florin Cîțu a făcut noi declarații. Premierul a declarat că valul patru este valul persoanelor care nu s-au vaccinat.

Author: Georgiana Balaban marți 28 septembrie 2021 , 17:09

florin cîțu informații valul patru covid

Premierul Florin Cîțu.

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cîțu a fost întrebat  despre faptul că pe 28 iunie afirma că pandemie a fost eliminată, iar acum sunt peste 11.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Politicianul a declarat atunci că pandemia s-a încheiat pentru cei vaccinaţi.

„Valul patru este al celor care nu se vaccineaza. 99,8% parcă sunt persoane nevaccinate dintre cele care sunt infectate”, a adăugat şeful Guvernului.

Citeste si: Premierul Florin Cîțu anunță schimbări importante în privința noilor restricții. Decizie CNSU de ultim moment

Ce a transmis Florin Cîțu

„Pentru cei vaccinaţi. Am spus de fiecare dată că dacă va mai exista un val patru, vă rog să luaţi declaraţia, este doar responsabilitatea noastră că nu ne vaccinăm. Valul patru este al celor care nu se vaccinează”, a

explicat Florin Cîţu, întrebat marţi la Parlament despre faptul că în ultimele 24 de ore au fost raportate peste 11.000 de cazuri de COVID-19, însă pe data de 28 iunie afirma că că pandemia a fost eliminată.

Citeste si: Anunțul oficial făcut de Florin Cîțu! Când începe vaccinarea cu a treia doză şi în ce condiţii

Oficialul a fost întrebat dacă își menține declarația făcută în urmă cu doar câteva luni. Premierul a răspuns: „99,8% parcă sunt persoane nevaccinate dintre cele care sunt infectate”.

florin cîțu informații valul patru covid

Declarații Florin Cîțu.

[Sursa foto: Facebook]

Politicianul a fost întrebat ce face pentru a contracara campania anti-vaccinare. Cîţu a replicat: „Eu aştept de la toată lumea şi am văzut că avem un preşedinte de partid care spune că nu este vaccinat şi nu se va vaccina”.

Citeste si: Premierul Florin Cîțu anunță schimbări importante în privința noilor restricții. Decizie CNSU de ultim moment

Pe 28 iunie, prim-ministrul a susţinut că ţinta principală- aceea de a elimina pandemia- a fost atinsă, chiar dacă ţintele de vaccinare anunţate în repetate rânduri nu s-au atins.

Întrebat dacă este mulţumit de campania de vaccinare, având în vedere că ţintele anunţate în repetate rânduri nu au fost atinse, Cîţu a afirmat: „Am atins cea mai mare ţină. Ştiţi că ieri în Bucureşti nu a fost niciun caz în 24 de ore. Ţinta era să eliminăm pandemia şi ţinta a fost atinsă”.

Citeste si: Florin Cîțu a făcut anunțul momentului pentru români. Cresc salariile, pensiile și alocațiile de la 1 ianuarie


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si