Florin Cîţu: „Am cerut ministrului Sănătăţii să prezinte un raport cu măsurile luate din decembrie în perspectiva valului trei al pandemiei”

Premierul Florin Cîțu a făcut noi declarații. El i-a cerut cerut ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu să prezinte un raport cu măsurile luate din decembrie în pandemie.

Author: Georgiana Balaban miercuri 17 martie 2021 , 17:06

florin cîțu raport măsuri pandemie
Premierul Florin Cîțu.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Premierul Florin Cîţu a declarat miercuri, după şedinţa de Guvern, că a cerut ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu să prezinte un raport cu măsurile luate din decembrie în perspectiva valului trei al pandemiei, precum şi cu măsurile pentru perioada următoare.

De asemenea, i-a solicitat să organizeze conferinţe de presă săptămânale, după modelul celor organizate de Comitetul de Coordonare a Acţiunii de Vaccinare anti-COVID.

Citeste si: Florin Cîţu: Etapa a III-a de vaccinare începe luni

Ce a transmis Florin Cîțu

”Am cerut Ministerului Sănătăţii ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport al activităţii desfăşurate începând cu luna decembrie în vederea pregătirii pentru valul trei al pandemiei şi bineînţeles să ne prezinte care sunt planurile pentru perioada următoare. Tot în şedinţa de săptămâna viitoare, vom avea, deşi CNCAV are conferinţă săptămânal, am cerut şi CNCAV să vină să ne prezinte situaţia.

Ministerul Sănătăţii, dar şi CNCAV, împreună să prezinte”, a declarat prim-ministrul.

Citeste si: Florin Cîţu, despre introducerea certificatului de vaccinare: Creează o discriminare în societate

florin cîțu raport măsuri pandemie
Florin Cîțu a vorbit despre măsurile luate în pandemie.[Sursa foto: google]

El a apreciat că ar fi important ca Ministerul Sănătăţii să aibă, la fel cum face CNCAV, conferinţă de presă săptămânal şi să prezinte evoluţia planului prin care încercăm să oprim această pandemie.

Citeste si: Florin Cîţu a publicat lista țărilor care au impus restricţii de circulaţie pe timpul nopţii

”Sper ca de săptămâna viitoare să nu fie doar o conferinţă de presă a CNCAV, să fie şi a Ministerului Sănătăţii, săptămânal”, a afirmat Cîţu.

Citeste si: Florin Cîțu, despre secțiile ATI arhipline: „Ministerul Sănătății să vină cu soluții, să crească numărul la 1.600”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si