Vlad Voiculescu: Un funcţionar din Ministerul Sănătăţii este de vină că personalul din centrele de vaccinare nu a fost plătit

Ministrul Sănătăţii, Vlad voiculescu, a anunţat, marţi, că un funcţionar din Miniserul Sănătăţii este de vină că personalul din centrele de vaccinare nu a fost plătit nici după adoptarea bugetului. ”Trebuia să completeze o hârtie, să o semneze şi să o trimită”, a afirmat Voiculescu, precizând că doar în cursul zilei de luni s-au cerut sumele de la Ministerul finanţelor Publice. Voiculescu precizează că plăţile către direcţiile de sănătate au început deja.

Andreea Bolocan, marți 16 martie 2021 , 21:29

bugetul romaniei ministerul finantelor vlad voiculescu anunt
Vlad Voiculescu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vlad Voiculescu a declarat faptul că banii pentru personalul din centrele de vaccinare au fost ceruți.

Banii au fost ceruţi de la Ministerul Finanţelor, e adevărat că abia ieri, şi plăţile au început deja să se facă.

Mâine se vor continua către reţelele de sănătate publică”, a declarat Vlad Voiculescu, marţi, într-o conferinţă de presă, întrebat despre plata personalului din centrele de vaccinare.

Citeste si: Vlad Voiculescu: Nu există în acest moment bază ştiinţifică pentru eliminarea vaccinului AstraZeneca

Ministerul Sănătății încearcă să ia măsuri pentru a preveni întârzierile plăților personalului medical.

Voiculescu a mai explicat și faptul că cererea pentru fondurile necesare nu era treaba ministrului, de vină fiind un funcționar public.

Întrebat dacă acesta mai este în funcţie, Voiculescu a afirmat: ”Legea funcţionarului public e relativ clară şi nu poţi să iei măsuri de pe o zi pe alta şi lucrăm cu ce avem. Instituţia funcţionează aşa cum funcţionează, şi nu de ieri, de azi, şi câteodată sunt întârzieri şi luăm măsuri să nu mai existe întârzieri”.

Ce trebuia făcut pentru a nu întârzia plata

De asemenea, răspunzând unei întrebări, Voiculescu a precizat că tot ce trebuia să facă funcționarul din Minister este ”să completeze o hârtie, să o semneze şi să o trimită”.

Centru de vaccinare anti-COVID-19

Citeste si: Cât este amenda pentru nepurtarea măștii? Florin Cițu a cerut mai multe amenzi

Premierul Florin Cîţu a afirmat că plata personalului medical care lucrează în centrele de vaccinare a întârziat nepermis de mult, iar coordonatorul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghiţă a trimis o notificare către Ministerul Sănătăţii, instituţie care a transmis

că plata va fi făcută în următoarele zile.

Când se vor face, de fapt, plățile

Vicepremierul Dan Barna a declarat, luni seară, că în zilele următoare zile se vor face plățile către cei care muncesc în centrele de vaccinare, suma fiind prevăzută în buget. Barna a explicat că întârzierea a apărut din cauza neadoptării bugetului național.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele... Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea!” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 18 aprilie, de la 20:00 pe Kanal D
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si