După o perioadă extrem de dificilă pentru Florin Piersic, maestrul a făcut declarații audio chiar de pe patul de spital. A trecut prin mai multe intervenții chirurgicale, dar acum actorul spune că se simte mult mai bine, astfel că a început să pășească. 

Florin Piersic este foarte recunoscător față de personalul medical care i-a fost alături la fiecare pas în ultimele săptămâni. Maestrul le-a mulțumit și fanilor care i-au trimis gânduri bune și mesaje frumoase, ocazie cu care le-a făcut și o promisiune tuturor celor care îl iubesc.

florin piersic, florin piersic mesaj, florin piersic operatii

Florin Piersic vrea să se întoarcă la teatru. 

[Sursa foto: Facebook ]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Chiar dacă încă nu s-a recuperat complet, cea mai mare dorință a maestrului e de a se întoarce cât mai repede pe scenă, în locul în care se simte cel mai bine, astfel că luptă pentru acest lucru și spune că nu va renunța la acest scop indiferent de cât de mult va dura să se împlinească.

„Să ştiţi că nu vreau să ne despărţim niciodată. Spune-le tuturor că am avut o replică într-o piesă pe care o ador în care terminam acest spectacol cu un succes extraordinar în care spuneam: „Şi deasupra mea speranţă”.(...) În două săptămâni sper ca eu să pot să păşeşc aşa cum păşesc că am început să păşesc acum, adică cu o uşurinţă mai mare la piciorul stâng.

Dorinţa mea, nu pot să spun că asta se va întâmpla peste o lună, peste două, peste trei, dar în orice caz într-un timp în care eu îmi voi reveni din cauza asta… din cauza asta fac această recuperare ca să pot să mai apar vreodată pe scenă”, a spus Florin Piersic pentru Observator.

Citește și: VIDEO- Starea lui Florin Piersic s-a îmbunătățit. Maestrul a fost vizitat de Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, dar și de premierul Marcel Ciolacu

florin piersic, florin piersic mesaj, florin piersic operatii

Florin Piersic

[Sursa foto: Facebook ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si