Fostă concurentă de la Exatlon rupe tăcerea! Ce i-a oferit Iulian mexicancei Ana la prima întâlnire! Imaginile nu au apărut la televizor

Sărutul de la Exatlon între Iulian Pîtea şi Ana Laura Gonzalez a fost îndelung comentat de toată lumea, inclusiv de foşti concurenţi ai emisiunii.

Author: Daniel Coltuc vineri 26 octombrie 2018 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alely Hernandez, fostă concurentă de la Exatlon Mexic, a trăit pe viu momentele în care Iulian şi Ana s-au văzut prima oară. Se întâmpla în a doua săptămână de la intrarea lui Iulian la Exatlon, iar după o înfrângere a naţionalei României, cele două echipe s-au strâns şi au încins un dans.

Asta este ceea ce s-a văzut la televizor.

Ceea ce nu s-a văzut este că întâlnirea lui Iulian cu Ana Laura a fost cu adevărat una electrică. ”Au dansat, se vedea că se simt foarte bine împreună. Apoi el i-a dat banderola lui albastră care era înfăşurată pe mână şi i-a făcut o declaraţie de dragoste. ”Toma mi amor” (Păstrează dragostea mea) i-a spus Iulian, iar Ana Laura a luat cu ea banderola”, a povestit Alely într-un live pe contul ei de Instagram.

Toţi cei prezenţi, de la echipe la staff-ul tehnic, a realizat că între cei doi e mai mult decât un flirt.
Aici este dragoste”, au izbucnit cei din echipa Mexicului, care în zilele următoare au făcut multe glume la adresa colegei lor de 19 ani care părea că s-a aprins după românul nostru. ”Iulian merge cu noi în Mexic”, au mai spus Războinicele mexicance.

Şi Iulian le-a vorbit de multe ori colegilor lui despre Ana Laura, despre care a spus că ar corespunde din toate punctele de vedere modelului lui de iubită. Cei doi s-au reîntâlnit la restaurant, după un meci al României cu Mexic, şi nu s-au scăpat din ochi toată seara. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si