Fosta iubită a lui Radu Mazăre a fost în fruntea Ministerului de Interne doar câteva zile! Crimele de la Caracal au blocat ascensiunea Elenei Voinea!

Apropiaţii Elenei Voinea ştiu că fosta iubită a lui Radu Mazăre a fost în fruntea Ministerului de Interne.

Author: Matei Vaihan sâmbătă 03 august 2019 , 10:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că fosta iubită a lui Radu Mazăre a fost în fruntea Ministerului de Interne. „Nicolae Moga a uns-o șefă de cabinet la MAI pe Elena Voinea, fosta iubită a lui Radu Mazăre”, a relatat ziarul Naţional. Moga, însă, şi-a dat demisia după doar 6 zile de la depunerea jurământului, având cel mai scurt mandat în fruntea acestei instituții. El a demisionat pentru că nu a vrut să își însușească raportul MAI asupra evenimentelor de la Caracal, afirmă surse din PSD, citate de România liberă. Evident, şi Elena Voinea a plecat din Minister o dată cu Moga. „Cu aceeași franchețe cu care a recunoscut public că nu și-a dorit sub nicio formă funcția de ministru de Interne, dar, după cum dezvăluiam zilele trecute, nu a putut rezista ”rugăminții” lui Ică Voinea, Nicolae Moga ar
trebui să devoaleze acum și cum a ajuns Elena Voinea, fosta iubită a lui Radu Mazăre, noua șefă de cabinet de la MAI! Și practic ”cheia” întregului minister…Mai ales că noul ministru, fie el și un ”profan” al sistemului, nu are totuși cum să nu conștientizeze vulnerabilitățile extreme ale unor astfel de numiri în funcții unde accesul la informații secret de stat este unul total! Și mai ales că începând de săptămâna trecută nu mai este ”nea Nicu” nici măcar pentru prieteni, ci doar ministrul de Interne al României! Sau cel puțin așa ar trebui să fie…”
, a dezvăluit Național.

Citeste si: EXCLUSIV. Radu Mazăre și soția sa și-au consumat căsătoria în camera intimă de la Rahova

Fosta iubită a lui Radu Mazăre a fost în fruntea Ministerului: "Noua numire șoc a Elenei Voinea i-a înlemnit până și pe inițiații sistemului" 

“De altfel, noua numire șoc a Elenei Voinea, care i-a înlemnit până și pe inițiații sistemului a venit imediat după dejucarea fie și parțială a ”puciului” prin care senatorul Liviu Tit Brăiloiu a încercat preluarea conducerii mai multor structuri cheie din MAI pentru oamenii săi de încredere, precum Tudorel Dogaru, Constantin Dima, Păun Iordache sau Cristian Făiniși. Cei care ar fi trebuit să preia IGPR, IJJR, DGPI și secretar de stat pentru Ordine Publică.  Numai că dacă aceste controversate numiri care trebuiau să aibă loc chiar zilele viitoare au fost blocate în urma dezvăluirilor  noastre, iată că un nou ”atac raider” a fost declanșat împotriva noului ministru, cel care din păcate uite că se clatină deja încă din primele zile de mandat și este tot mai greu de ținut pe linia de plutire. De această dată însă de gruparea Mazăre, cea care pare a fi reușit să puncteze decisiv prin impunerea Elenei Voinea drept șef de cabinet, ”înger păzitor”, bodyguard și foarte probabil chiar și ”supraveghetor” al  ministrului de Interne!”, mai relata Naţional.( vezi ce a declarat soţia lui Mazăre după nunta din închisoare

Fosta iubită a lui Radu Mazăre a fost în fruntea Ministerului: “Este vorba despre o fostă voleibalistă"  

Nu mai e un secret că fosta iubită a lui Radu Mazăre a fost în fruntea Ministerului de Interne. “Este vorba despre o fostă voleibalistă constănțeană care a renunțat la 20 de ani la cariera sportivă, fiind apoi văzută afișându-se alături de  Radu Mazăre prin cluburi, după ce i-ar fi fost prezentată fostului primar chiar de către fiul acestuia, Răducu, din a cărui ”gașcă nebună” a făcut parte la început! Și care, dacă până acum era cunoscută strict  pentru chermezele de pe yacht-uri sau alte diverse locații exotice și de fițe frecventate de anturajul  familiei Mazăre, iată că acum a ajuns – rămâne de văzut cum, deși nu este deloc greu de ghicit! – să fie practic noua șefă de facto a Ministerului de Interne! Nimeni nemaiputând să ajungă nici măcar instituțional la Nicolae Moga fără supervizarea sa! Ceea ce, trebuie să recunoaștem, a produs un adevărat șoc la nivelul structurilor contrainformative ale celor mai importante servicii secrete, cele atât de sensibile la orice eventuală  ”vulnerabilitate” a trecutului Pe scurt,  acestea sunt reperele din trecut ale celei care tocmai a preluat șefia cabinetului ministrului de Interne. Și care după o carieră promițătoare la echipa etalon de volei feminin a Constanței, a început să apară în ”high life”-ul de pe Litoral în anturajul așa-numitei ”găști nebune” a lui Răducu Mazăre. După care a lucrat ca hostess la diverse evenimente mondene de pe Litoral, find apoi văzută tot mai des la brațul lui Radu Mazăre senior de această dată. Cel despre care se și spune că i-ar fi facilitat ”retragerea” în cadrul Fundației Fantasio, cea care administra Pavilionul Expozițional din Constanța.”, mai scria Naţional.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si