Fostul soț al Nicoletei Guță și-a găsit de muncă! Ce spune manelista despre Andrei: ”La 12 ani m-am căsătorit. Noaptea nunții a fost ceva ce nu doresc nimănui!”

Manelista Nicoleta Guță a fost căsătorită a o singură dată, dar solista a rămas cu traume după mariajul cu Andrei, care o bătea regulat.

Author: Petru Luca marți 15 septembrie 2020 , 17:34

Nicoleta Guță
Nicoleta și Andrei au împreună doi copii
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Manelista Nicoleta Guță a fost căsătorită a o singură dată, dar solista a rămas cu traume după mariajul cu Andrei, care o bătea regulat.

Chiar dacă acum are raporturi normale cu Andrei, de care s-a despărțit oficial acum 5 ani, Nicoleta Guță nu-și poate șterge din memorie momentele dramatice trăite alături de alesul ei, cu care s-a căsătorit la incredibila vârstă de 12 ani, ca urmare a deciziei părinților. 

Citeste si: Aroganța Nicoletei Guță! Manelista și-a dus copilul în prima zi de școală cu bolidul de zeci de mii de euro FOTO

"La 12 ani am avut primul soţ, cu care am şi copii. Eu vorbisem cu el, el m-a luat şi am fugit. Aşa erau timpurile, gândirea părinţilor. El era mai mare, lucra, toată perioada aia mi s-a şters din minte. Aveam 12 ani, nici nu conştientizam bine.

Îmi pare bine că am uitat-o, nu mai vreau să-mi amintesc. Este tatăl copiilor mei, îl respect, dar nimic mai mult (...).  Noaptea nunţii a fost ceva ce nu doresc nimănui. Nici el, chiar dacă era mai mare, nu era pregătit să se căsătorească, nu se aştepta ca toate să fie aşa pripite. A venit un domn şi mi-a adus un buchet de fori, m-a sărutat pe faţă şi lui i-a sărit ţandăra. Nu mai ştiu ce mi-a zis, mi-a dat o palmă, s-a stricat toată nunta, el s-a dus la hotel. Nici nu o pot numi nuntă. Am rămas marcată!”, a mărturisit Nicoleta Guță. 

Bărbatul cu care Nicoleta Guță are doi copii și-a găsit de muncă în Petroșani 

Nicoleta și Andrei au doi copii împreună, pe Gabriel și pe Nikolas, ambii rămânând cu mama lor după divorț. ” Primul copil l-am avut la 14 ani. A fost foarte greu. Mama m-a ajutat. Cu toate astea mulţumesc lui Dumnezeu că dacă nu ar fi fost ei... Erau certuri, discuţii. Era foarte gelos. Eu nu am luat nicio decizie. Am avut nişte mesaje la timpul ala, cu Mircea, nu ne văzusem. Eu am fugit că luasem bătaia de la tata, m-a dat afară”, și-a mai amintit Nicoleta despre acele timpuri complicate pentru ea. 

Fostul soț al Nicoletei
Andrei are doi copii cu celebra manelistă

Zilele trecute, fostul soț al Nicoletei Guță, care a slăbit enorm în ultimul timp, și-a informat prietenii că și-a găsit de muncă, bărbatul urmănd să lucreze la un magazin bio deschis în Petroșani chiar de rudele celebrului manleist. 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si