Fratele lui Alexandru Cumpănaşu s-a dus la shopping cu maşina Poliţiei de Frontieră! Iliuţă Cumpănaşu e comisar-şef şi a fost fotografiat de un subaltern!

Anul trecut, fratele lui Alexandru Cumpănaşu s-a dus la shopping cu maşina Poliţiei.

Matei Vaihan, miercuri 11 septembrie 2019 , 22:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu mai e un secret că fratele lui Alexandru Cumpănaşu s-a dus la shopping cu maşina Poliţiei. Puțini știu că Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, are un frate, comisarul-şef Iliuță Cumpănașu, adjunctul şefului Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Timiș. În mai 2018, fratele lui Cumpănaşu a fost protagonistul unui moment controversat. (vezi motivul pentru care Alexandru Cumpănaşu a fost dat în judecată)

Citeste si: Teoria conspirației în cazul Alexandrei Măceșanu! ”E cu altcineva Alexandra și chinuită?” De la ce a plecat această ipoteză

Fratele lui Alexandru Cumpănaşu s-a dus la shopping cu maşina Poliţiei: "A fost fotografiat de către un subaltern" 

“Adjunctul șefului Poliției de Frontieră Timișoara a fost fotografiat de către un subaltern, în timp de folosea mașina de serviciu pentru a-și transporta obișnuitele cumpărături făcute la un hipermarket din oraș.”, a relatat Cotidianul. „Comisarul șef de poliție, Iliuță Cumpănașu, a făcut o adevărată pasiune pentru autoturismul, marca  Audi, cu numărul de înmatriculare TM-68-ZWN, aflat în dotarea Poliției de Frontieră Timișoara. Deși în declarația sa de avere e menționat faptul că deține două autoturisme, un BMV și un Volkswagen Passat, Cumpănașu folosește mașina unității ca să meargă cu ea la shopping”, s-a mai scris despre fratele lui Cumpănaşu.

Fratele lui Alexandru Cumpănaşu s-a dus la shopping cu maşina Poliţiei: "GPS-ul de pe autoturism era dezactivat" 

E clar că fratele lui Alexandru Cumpănaşu s-a dus la shopping cu maşina Poliţiei. “El se destăinuia, nu demult, unor prieteni, că folosește mașina de serviciu pentru că ”e sigură și nu are tehnică de ascultare pe ea”! Adjunctul șefului ITPF Timișoara a fost fotografiat atât în hipermarket, cât și în drum spre mașină în timp ce împingea căruciorul plin de cumpărături. Deși se afla în timpul serviciului, GPS-ul de pe autoturism era dezactivat ca să nu poată fi localizat. Subalternii comisarului șef Cumpănașu spun că acesta și-a făcut un obicei în a folosi mașina de serviciu pentru probleme personale, fără să fie deranjat de nimeni”, s-a mai dezvăluit despre Iliuţă Cumpănaşu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si