Gabriela Firea a declarat că a depus plângere penală pentru abuz în serviciu și zădărnicirea combaterii bolilor.

Citeste si: Procurorul general cere anchetă în cazul fetei de 17 ani incendiată

„S-a depus plângere la Parchetul Judecătoriei Sectorului 2 împotriva ministrului Nelu Tătaru și a DSP București pentru abuz în serviciu și zădărnicirea combaterii bolilor.

Citeste si: Starea de alertă produce un nou scandal politic. Liderul deputaților PNL acuză PSD de „joc politic”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ca și când noi am fi dorit să organizăm un laborator de analize permanent, nu doar ocazional. Am încercat să avem un dialog cu ei, am trimis adrese, pentru că aș fi vrut să primi un răspuns. Nu am primit nimic, zero.”, a spus Gabriela Firea la România TV.

Gabriela Firea acuza zilele trecute autoritățile că au oprit testările făcute pe Arena Națională și a declarat că este vorba despre un blocaj politic.

„Nu era vorba să realizăm teste ani de zile. Noi doream câteva zile în care persoanele care s-au înscris în program să vină la arenă. Am oprit de aseară, noi respectăm instituțiile, chiar dacă cei care conduc vremelnic aceste instituții nu merită respectul nostru.

Vom continua testările pe legislația internațională. Nu cred că legislația națională este peste legislația internațională și europeană”, spunea Gabriela Firea săptămâa trecută.

La rândul său, Ministrul Sănătății declara, la Digi 24, că testarea de pe Arena Națională „nu este un studiu de referință sau științific pe care noi să îl luăm în considerare”.

Citeste si: Ciolacu: PSD nu va vota prelungirea stării de alertă

„Ministerul Sănătății nu face parte din studiu. Am înțeles că Institutul Balș a cerut INSP un schelet de studiu, un eșantion de pacienți pentru a desfășura acest studiu la nivelul Bucureștiului” a spus ministrul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si