Firea a declarat că menirea sa este aceea de a rezolva lucruri de sistem din Capitală. Totodată, despre fostul său mandat spune că activitatea i-a fost întreruptă „prin minciună, fraudă, manipulare”.

Gabriela Firea a vorbit la România TV în prima zi a anului, acolo unde a anunțat că în 2024 va candida pentru un nou mandat de primar general al Capitalei. Întrebată dacă țintește o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024, ministrul a declarat că nu are în vedere acest lucru.

”Vreau să fiu sănătoasă, şi eu, şi colegii, şi familia să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale, să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute şi abandonate de domnul Nicuşor Dan şi să recuperez întârzierile lui pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur şi am senzaţia că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua nişte măsuri bune”, a fost declarația dată de Gabriela Firea, la  România TV, întrebată despre o candidatură la Preşedinţie.

Citeste si: Ministrul Gabriela Firea: ”Vom continua să creștem pensiile și alocațiile”

„Este decizia mea, îi prețuiesc pe români și am dovedit-o în multe ocazii, dar cred că menirea mea este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitală.

Este păcat că s-a întrerupt activitatea mea (n.r. la Primăria Capitalei) prin minicună, fraudă, manipulare. Lucrurile mergeau mai bine în perioada asta, și mai am multe de spus din punct de vedere administrativ. Ce se va întâmpla peste niște ani, nu putem spune, dar următoarele două mandate aici mă văd și aici am abilități”, a spus Gabriela Firea.

Citeste si: Premierul Nicolae Ciucă, anunț de ultima oră despre certificatul COVID-19

Ministrul Familiei a declarat că în campania electorală care a avut loc în timpul alegerilor locale din 2020 „nici institituţiile statului nu și-au făcut datoria”. „Nu e normal candidații să fie hărțuiți, să vină acasă să sperie copiii, părinții, să profereze ameninţări, să sune la 3-4 noaptea să amenințe cu moartea. Vor spune că erau niște vorbe.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis, creștere semnificativă a bugetului pentru 2022

Telefoane anonime cu amenințări cu moartea, eu, familia. Că ce cauți în politică că așa e politica. Nu e așa politica civilizată, dezbatem, ajungem sau nu la o concluzie. Cetățenii au dreptate și nu trebuie să îndemnăm oamenii din echipă să facă astfel de lucruri, să plătim oameni să intimideze, să sune la 3 noaptea… astea nu sunt permise într-o campanie” , a completat fostul edil în emisiunea difuzată de România TV.

 

 

 

 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si