Gheorghe Dincă ar putea scăpa de ÎNCHISOARE! Ce plan DIABOLIC are ”monstrul din Caracal”?

Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru opt infracţiuni, nu are de gând să îşi petreacă următoarea perioadă din viaţă după gratii. "Monstrul din Caracal" şi-a făcut un plan chiar când era interceptat de autorităţi.

Author: A.M.S. vineri 24 ianuarie 2020 , 18:05

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru opt infracţiuni, nu are de gând să îşi petreacă următoarea perioadă din viaţă după gratii.

"Monstrul din Caracal" şi-a făcut un plan chiar când era interceptat de autorităţi.

Gheorghe Dincă a pus la cale un plan prin care, crede el, poate scăpa din închisoare. Planul său a fost înregistrat în celulă, în timpul în care era interceptat de anchetatori. "Monstrul din Caracal" i-a povestit agentului care se dădea drept colegul său de celulă cum are de gând să scape.

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă i-a spus colegului de celulă că va fi internat într-un spital de psihiatrie 

În acea conversaţie, Gheorghe Dincă i-a spus colegului de celulă că la un moment dat va fi internat într-un spital de psihiatrie. Pare-se că inculpatul va încerca să le demonstreze autorităţilor că are probleme psihice.

Citeste si: Gheorghe Dincă i-a propus o partidă de amor lui Carmen Obârșanu, avocata familiei Luizei Melencu

De altfel, privind acest subiect, Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu, a declarat la RTV că Gheorghe Dincă vrea să fie internat la psihiatrie pentru a face "sex cu asistenele".

Cu ce diagnostic a fost Dincă internat la Psihiatrie

Prima dată, Gheorghe Dincă a fost internat la secţia de Psihiatrie, de pe 30.01.2009 până la data de 06.02.2009, la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Diagnosticul: „tulburare de personalitate organică, fond mixt cu decompensări disforice”.

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Vor urma alte internări, în perioada:- 02.04.2009- 16.04.2009, tot la Spitalul Județean de Urgență Slatina- același diagnostic; iese ameliorat şi 03.07.2009 – 16.07.2009, cu ”tulburare de personalitate și comportament organice pe fond toxic”.

Citeste si: Gheorghe Dincă le-a povestit anchetatorilor despre relația pe care a avut-o cu amanta sa timp de doi ani

Se precizează că pacientul este adus de familie în secția de Psihiatrie pentru un tablou psihopatologic deteriorativ, manifestat prin neliniște și agitație psiho-motorie, iritabilitate și irascibilitate, tulburări prosexice (n.n. de atenție), mnezice (n.n. de memorie), insomnie etc.

De asemenea, "iese ameliorat" după 14 zile petrecute la psihiatrie, între 03.12.2009 – 17.12. 2009- cu același diagnostic ca cel din iulie 2009.

Citeste si: Caz Caracal. Gheorghe Dincă lua pastile de potență: „cinci plicuri pentru virilitate”

Apoi, Gheorghe Dincă este internat din nou în perioada 11.02.2010 – 25.02.2010, la Spitalul Județean de Urgență Slatina- același diagnostic; iese ameliorat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si