Crimele de la Caracal au îngrozit o țară întreagă. Gheorghe Dincă, temutul criminal din Caracal, a mărturisit că a ucis-o pe Luiza Melencu, dar și pe Alexandra Măceșanu. 

De atunci au trecut câțiva ani, dar părinții adolescentelor încă au speranță că cele două se vor întoarce acasă și totul va reveni la normal, pe cât se poate.

Totuși, mama Luizei Melencu este dărâmată de dorul fetiței sale.

Citește și: Avocata familiei Melencu, dezvăluiri bombă în cazul Caracal. ”Între poliție și Dincă s-au schimbat 29 de SMS-uri, care au dispărut de la dosar”

Mama Luizei Melencu, lacrimi de durere după dispariția fetiței sale

Au trecut 4 ani de la cazul care a zguduit o țară întreagă, cazul Caracal. Cu toate acestea, durerea mamei Luizei Melencu este una copleșitoare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mama Luizei Melencu, lacrimi de durere după dispariția fetiței sale. Femeia încă nu crede că a fost ucisă cu sânge rece de Gheorghe Dincă: „Fetele nu sunt ucise!”

Mama Luizei Melencu

Sărbătorile de iarnă au trecut de puțin timp, însă nu au făcut decât să accentueze durerea infinită pe care această mămică o simte și azi, după ani de zile.

Al patrulea Crăciun fără Luiza a îngenuncheat-o pe mama acesteia, care spune că singurul lucru care o face să treacă prin momentele grele sunt amintirile plăcute pe care le are alături de fiica sa.

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, este încrezătoare că fiica ei se va reîntoarce într-o bună zi acasă, unde găsește iubire și grijă. Femeia nu crede că fetița ei a fost arsă în butoi.

Citește și: Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

„A fost al patrulea Crăciun fără Luiza. Nu am un răspuns anume să vă zic cum m-am simțit în zilele de Crăciun.  Este un sentiment care nu poate fi vorbit. Îmi aminteam cum de Sărbători găteam împreună. Luiza se implica foarte mult în ceea ce privește făcutul salatei de boeuf. Aș vrea să mă fac o pasăre sau un vultur, să zbor, și să aflu realitatea. Pentru că adevărul este cu totul altul nu ce au spus procurorii. Fetele nu sunt ucise! Aici a fost o piesă de teatru înscenată iar actorul principal a fost Gheorghe Dincă. Adevărul nu a fost acela că au fost arse în acel butoi. Luiza trăiește. Eu zic că Luiza este traficată. Luiza a fost sacrificată pentru bani”, a declarat Monica Melencu pentru  Click!

Citește și: VIDEO| Reacție surprinzătoare după condamnarea "monstrului din Caracal", Gheorghe Dincă, la 30 de ani de închisoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si