Becali, în vârstă de 64 de ani, și-a expus strategia pentru a-l păstra pe Mihai Pintilii ca antrenor la FCSB. Mihai Pintilii nu deține licența PRO și nu poate să fie principal la vicecampioana României, iar acesta a fost motivul pentru care a fost adus la echipă Leo Strizu.

Citește și: Gigi Becali, convins că Sfârșitul Lumii e aproape. „Stăpânul lor e Satan. Mi-e frică și mie!”

Deși Leo Strizu are licență PRO și este antrenorul principal din acte la FCSB, Gigi Becali a dezvăluit că tot Mihai Pintilii o să conducă echipa și în 2023, arată prosport.ro.

Gigi Becali a luat o nouă decizie

Latifundiarul din Pipera l-a umilit pe Răzvan Rotaru, pe care îl consideră incapabil să decidă cu privire la criteriile și condițiile pentru obținerea licenței PRO și a transmis că îi poate da șpagă 10.000 de euro pentru ca Mihai Pintilii să aibă liniște pe banca FCSB.

Citește și: Gigi Becali, la racla Sfântului Dumitru: „Mă rog pentru...”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Și care e problema dacă nu îi dă voie? Ce să îi facă? Eu nici nu vreau să mai vorbesc de Federație. Era unul jurnalist, Răzvan Rotaru. L-a făcut șef la comisia de antrenori. Îți dai seama unde am ajuns noi? Stoichiță a ajuns să comande Federația. El e băiat bun, am lucrat cu el… N-avem oameni care sunt ceva și au condus ceva?”, a declarat Gigi Becali, la PRO Arena.

Gigi Becali nu s-a oprit aici și a mai făcut o serie de declarații. „Pintilii rămâne la FCSB. Păi cine e dobitoc să schimbe antrenorul când vine de la locul 14 la locul 3. Nu mai pot eu de federație! Nici nu îi iau în seamă. Să-l suspende! De unde? Din România? Se face maseur și conduce echipa. Îmi impui tu mie prostiile tale?

Îi spun lui Rotaru că îi dau șpagă 10.000 de euro sau lui Stochiță să îmi facă la comisia lor un antrenor. A înnebunit lumea să faci 6-7 ani școala de antrenori”, a mai șocat Gigi Becali.

Citește și: Gigi Becali, reacție de milioane în cazul dopajului Simonei Halep. "Dacă nu-i ia banii, atunci Hai la revedere! Să fie sănătoși cu substanțele lor cu tot!"

Citește și: Prima reacție a lui Gigi Becali, în urma scandalului în care a fost implicat părintele Calistrat: „Este o operaţiune pe care Dumnezeu a permis-o”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si