
1 din 4 | Gogoşi rapide cu iaurt, fără drojdie. Rețeta, pas cu pas

2 din 4 | Gogoşi rapide cu iaurt, fără drojdie. Rețeta, pas cu pas

3 din 4 | Gogoşi rapide cu iaurt, fără drojdie. Rețeta, pas cu pas

4 din 4 | Gogoşi rapide cu iaurt, fără drojdie. Rețeta, pas cu pas
Gogoşi rapide cu iaurt, fără drojdie. Nu au nevoie de frământare, sunt pufoase, uşoare şi ţi se topesc în gură! Iată rețeta!
Gogoşi. Ingrediente:
300 g iaurt gras (10%)
150-200 g făină
1 plic praf de copt
Citeste si: Icre de fasole. O rețetă de post rapidă și delicioasă! Ingredientul secret
1 praf de sare
1 ou
ulei, pentru prăjit
150 g zahăr pudră
Citeste si: Cartofi la cuptor. Cum să îi prepari ca să iasă crocanţi la exterior și pufoși în interior. Iată secretul!
Gogoși. Mod de preparare:
Gogoși. Într-un vas amesteci făina, praful de copt şi sărea. Adaugi oul bătut şi iaurtul şi omogenizezi aluatul cu o lingură, fără să frămânţi. Trebuie să obţii un aluat lipicios, pe care îl acoperi cu o folie de plastic şi îl laşi la dospit la temperatura camerei 30-45 de minute.
Citeste si: Cum se spală corect legumele și fructele. Greșeala pe care o facem toți
Gogoși. Cu o linguriţă, formezi biluţe de aluat, pe care le prăjeşti în baie de ulei, până devin aurii. Le scoţi pe prosoape de hârtie, pentru a absorbi excesul de ulei. Le dai prin zahăr pudră cât sunt calde, scrie bzi.ro.