Icre de fasole. O rețetă de post rapidă și delicioasă! Ingredientul secret

Icre de fasole. Acest preparat clasic de post se prepară în doar câteva minute. E consistent, aromat, fin, cremos.

Icre de fasole. Ingrediente:

500 g fasole albă din conservă
zeama de la 1 lămâie

Citeste si: Supă de găluște. De ce se întăresc găluștele de griș? Greșeala pe care trebuie să o eviți!

80-100 ml ulei
sare, piper
1 ceapă albă

Citeste si: Sarmale de post: Rețeta care te va face să uiți de carne

Icre de fasole. Mod de preparare:

Icre de fasole. Scurgi fasolea într-o sită şi păstrezi puţin din zeama din conservă. Pui fasolea într-un blender fasolea, cu uleiul şi zeama de lămâie şi mixezi pâă obţii un piure cremos. Dacă e prea tare, adaui puţină zeamă din conservă şi mai mixezi.

Citeste si: Saramura de pește. Rețeta perfectă pentru zilele în care este dezlegare la pește

Icre de fasole. Transferi într-un castron, adaugi ceapa tocată mărunt şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Decorezi după imaginaţie, scrie bzi.ro.

Citeste si: Cum faci cartofi pai fara ulei, la cuptor. Sunt la fel de gustosi precum cartofii prajiti, dar mult mai sanatosi


Autor
Îți Recomandăm Și...
Parteneri