Horoscop 18 august 2020. Zodia care are parte de o mare surpriză

Horoscop 18 august 2020. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de marţi, 18 august 2020! O zodie are parte de o mare surpriză. Iată despre ce este vorba!

Author: Andreea Stoica luni 17 august 2020 , 15:10

Horoscop 18 august 2020
Horoscop 18 august 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 18 august 2020. Berbec

Ştii că nu eşti mulţumit de nivelul pe care te afli şi că trebuie neapărat să faci ceva nou şi curajos, dar deşi dorinţa există, nu ştii de unde să începi! Vrei să fie ceva măreţ, perfect, şi pentru că ai pretenţii atât de ridicate, nu prea îţi vine ideea aceea strălucită care să te ducă direct acolo, pe culmea cea mai înaltă!

Acum contează să facă ceva, orice, în direcţia sperată, ca atare trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să aşezi o cărămidă la acel succes viitor. Uneori e bine să aşezi în acelaşi coş mai multe resurse, chiar fără legătură între ele, şi când vor fi suficient de multe şi de variate, vei începe să descoperi ce poţi face cu ele.

Asta faci şi tu: culegi idei, căci va apărea şi liantul potrivit care le va uni!

Horoscop 18 august 2020. Taur

Luptă cu insecuritatea asta care te însoţeşte la tot pasul, pentru că nu e genul tău! Tu eşti o fire optimistă, entuziastă, care e pregătită de orice provocare cu zâmbetul pe buze, iar acum păşeşti de parcă te-ai afla pe gheaţă subţire.

Nu ai motive de îngrijorare sau de stres, totul evoluează într-o direcţie pozitivă, dar ţi-ai cam pierdut încrederea în ceea ce te aşteaptă la final sau chiar şi propriile tale forţe. Adu-ţi aminte cu mândrie de câte ori ai mai trecut prin situaţii similare şi cât de bine le-ai depăşit, şi la fel poţi şi astăzi. Da, e normal să ai şi emoţii înaintea unui astfel de hop, dar nu transforma emoţia în frică de a acţiona. Grijile tale sunt neîntemeiate!

Gemeni

Horoscop 18 august 2020.  Nimeni nu te va întrece azi în claritatea deciziilor, în limpezimea gândurilor, în buna organizare a minţii, deci foloseşte-te de această stare de claritate mentală pentru a face ordine şi în viaţa ta. Vei găsi atât de uşor soluţii, variante, idei, răspunsuri, cum nu reuşeşti întotdeauna.

Dacă erai implicat într-o problemă complicată, azi o vei înţelege foarte corect, din cu totul alt unghi de vedere decât anterior, şi vei trasa cea mai benefică şi dreaptă linie directoare spre soluţionarea ei. Poţi folosi această siguranţă în a lua decizii pentru a clarifica situaţii faţă de care aveai rezerve înainte, de care te temeai până mai ieri, dar azi ştii exact ce trebuie făcut pentru a merge mai departe. Intuiţia te îndrumă precis!

Horoscop azi - Horoscop zilnic
Horoscop azi - Horoscop zilnic

Horoscop 18 august 2020. Rac

Nu te mai compara cu nivelul altora, pentru că fiecare are norocul său, destinul său, propriul său sens de mers, deci nu poţi fi şi tu ca ceilalţi. Fii tu însuţi în situaţia de faţă, fără să încerci să imiţi pe alţii, să-i urmezi pe alţii pas cu pas.

Mult mai bine te-ai descurca pe propria ta cale, una originală, unică, doar a ta, deci nu încerca să fii ca restul lumii. A face parte din turmă nu e chiar în beneficiul tău, pentru că te-ai putea rupe de pluton pentru a face câţiva paşi mai în faţă sau a urca mai multe trepte mai sus spre succes. Profită de ocaziile bune care ţi se oferă doar ţie şi nu accepta anonimatul doar pentru că toţi ceilalţi sunt în urma ta.

Horoscop 18 august 2020. Leu

Eşti în faţa unui nou început, dar nu eşti pregătit să-i dai startul până nu primeşti şi aprobarea familiei. Nu e un proiect care depinde numai de tine, ci de implicarea tuturor, mici şi mari.

Citeste si: Horoscopul răutății. Trei zodii de care trebuie să te ferești!

Discuţiile pe care le ai azi cu cei dragi au rolul de a vă spori cheful de acţiune, de a vă stimula unii pe alţii, de vreme ce fiecare îşi aduce contribuţia la ceea ce urmează să construiţi umăr la umăr. Eşti conştient că de felul în care luaţi startul acum depinde, mai apoi, evoluţia proiectului, de aceea nu porneşti nimic până ce nu primeşti confirmarea că toată lumea e gata de acţiune.

Fecioară

Horoscop 18 august 2020.  Finalul la care ai ajuns nu te bucură deloc, pentru că nu este rezultatul pe care l-ai visat. În loc să stai şi să cauţi unde ai greşit şi ce se mai poate salva, te laşi influenţat de anturajul nefast şi aluneci încet spre depresie.

Luptă cu această stare, poate mai ai ceva de făcut la proiectul împotmolit, dar, dacă te laşi copleşit de supărarea generală care pluteşte în jur, fii sigur că va fi un eşec categoric. Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influenţele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alături de tine oameni şi mai trişti, şi mai pesimişti, şi mai împovăraţi de probleme decât tine şi care te pot trage în jos după ei.

Horoscop 18 august 2020. Balanţă

Nu trebuie s-o faci pe grozavul ca să ţi se aprecieze meritele, ci mult mai bună ar fi o atitudine mai umilă, mai modestă, care va convinge mult mai uşor cât de bun eşti.

Citeste si: Ce zodie înșală cel mai mult. Astrologii: vara nu rezistă tentațiilor

Ştii că cei care se laudă cel mai tare riscă să dezamăgească cel mai mult, deci stai în banca ta şi du-ţi scopul la îndeplinire, pentru că rezultatul final va vorbi de la sine, fără să mai fie nevoie de alte elogii. Unii te văd ca fiind arogant, alţii că ai fi prea lăudăros, dar la urma urmei îţi cunoşti valoarea şi nu trebuie s-o scoţi prea mult în evidenţă. Lasă reuşitele tale să vorbească despre tine! Doar nici ţie nu-ţi plac lăudăroşii…

Horoscop 18 august 2020
Horoscop 18 august 2020

Scorpion

Horoscop 18 august 2020.  Pune suflet în ceea ce ai început, trage tare, implică-te cu adevărat şi nu te lăsa până nu duci la îndeplinire acest proiect. Nu te gândi neapărat la ceea ce vei obţine la final, ci atât timp cât tu deţii mijloacele de a construi acest edificiu, pune şi tu umărul serios.

Nu spera nici recunoştinţă, nici recompense, nici aprecieri, ci fă acest lucru pentru că vrei, pentru că e o provocare ce îţi pune la încercare calităţile. E spre binele tău, pentru satisfacţia ta, nu neapărat pentru a demonstra ceva altora, deci nu pretinde ca lumea să aplaude la final. E posibil să n-o facă, dar important e să fii tu mulţumit cu ce obţii!

Horoscop 18 august 2020. Săgetător

La ce visezi tu în acest moment cel mai mult? La eliberare, nu-i aşa? Indiferent în ce te simţi tu acum blocat ca într-o capcană sau închis ca într-o colivie, e momentul să cauţi o cale urgentă de ieşire de aici. Nu dai randament făcând lucruri obligatorii, care îţi reduc la zero libertatea de mişcare şi de decizie, deci aici trebuie să faci tu cel mai mare efort; de a te ridica pentru drepturile tale, de a-ţi revendica independenţa, de a te descătuşa de ceea ce te ţine legat de mâini şi de picioare ca un sclav.

Citeste si: Horoscop. Cele mai nefericite cupluri din zodiac. Combinațiile care nu aduc fericirea

Că e un job unde nu mai ai nicio satisfacţie, că e o relaţie care nu te mai face fericit, trebuie să te gândeşti deja cum să ieşi din asta cât mai repede. Te vei simţi alt om după ce vei rupe lanţurile care te ţineau pe loc. Visează cu încredere la clipa eliberării tale: nu e departe!

Capricorn

Horoscop 18 august 2020.  Bazează-te numai pe cifre certe şi fapte concrete, nu te lua după idei aruncate în vânt sau după presupuneri care nu au la origine nimic clar. Există în preajma ta o persoană demnă de tot respectul care oferă numai informaţii verificate şi bine documentate şi dacă ţii cont de părerile sale, ai numai de câştigat.

Totul e să-i spui că nu ştii cum să rezolvi o anumită problemă, că nu ai experienţe necesară pentru a trece printr-un moment dificil, pentru că el va interveni în favoarea ta cu cele mai bune sfaturi. Consideră-l un profesor la şcoala vieţii, deci stai cu urechile pâlnie la tot ce are să-ţi împărtăşească.

Horoscop 18 august 2020. Vărsător

Marile schimbări nu trebuie să survină ca un buldozer care le distruge pe toate peste noapte, ci poţi începe puţin câte puţin, până reuşeşti să ajungi acolo unde doreşti. Nu insista să transformi totul de la zero, ci ia-o mai moale, cu schimbări minore, ridicând mai apoi complexitatea transformărilor la care te supui cu bună ştiinţă.

Totul va fi diferit, la final, dar nu insista să răstorni munţii dintr-o singură mişcare. Schimbările lente, de durată, sunt mult mai bune decât cele care seamănă cu un cutremur ce dărâmă totul într-un minut. Transformă-ţi viaţa într-un ritm moderat, pas cu pas!

Horoscop 18 august 2020. Peşti

Ia-ţi o zi doar pentru sufletul tău în care să scoţi romantismul tău proverbial la lumină, să te bucuri de tot ce vezi frumos în jur, să îţi arăţi latura sensibilă. Nimic nu pare să-ţi deranjeze calmul, ca atare poţi folosi de minune această atmosferă tihnită pentru a te ocupa de lucrurile care îţi îmbată simţurile.

Parfumurile, gusturile rafinate. muzica plăcută în fundal, imaginile superbe, texturile delicate, toate acestea trebuie să facă parte din meniul tău, astăzi, pentru că simţurile tale sunt foarte sensibile la tot ce e mai frumos şi mai bun. Înconjoară-te de flori, pe cât posibil, chiar dacă eşti în plină iarnă, sau de parfumuri florale sau de imagini care îţi amintesc de anotimpuri colorate, pentru că decorul îţi va schimba major şi tonusul, aducându-ţi zâmbetul pe buze. Redescoperă deliciile vieţii!

Sursa: acvaria.com

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si