Horoscop 19 noiembrie 2020: Zodia care are parte de o mare dezamăgire

Consultă horoscopul pentru 19 noiembrie 2020 şi află ce ţi-au rezervat astrele! O zodie are parte de o mare dezamăgire! Totul îi merge pe dos. Despre cine este vorba?

Author: Andreea Stoica miercuri 18 noiembrie 2020 , 15:39

Horoscop 19 noiembrie 2020
Horoscop 19 noiembrie 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscopul pentru joi, 19 noiembrie 2020, berbecii trebuie să nu se grăbească şi să îşi ia o mică pauză înainte de a demera un proiect, taurii vor avea o zi dificilă, iar gemenii primesc o informaţie care devine de fapt o garanţie că sunt pe calea cea bună spre un succes la care visau. Pentru cei născuţi în zodia săgetătorului, banii sunt cea mai importantă preocupare, în timp ce capricornii vor avea parte de o dezamăgire.

Horoscop 19 noiembrie 2020 pentru toate zodiile

Iată horoscopul complet al zilei de joi, 19 noiembrie 2020, pentru toate zodiile!

Berbec

Ar fi bine să stai puţin pe loc, înainte de a porni acel plan pe care l-ai pregătit deja pentru zilele viitoare. O zi de repaus, în care să analizezi la rece planurile făcute, ar fi de folos, pentru a descoperi aspecte care ţi-au scăpat din vedere.

Mai mult, dacă asculţi şi părerile şi sfaturile altora despre acelaşi subiect, ai primi o mulţime de informaţii preţioase care vor juca un rol la rezolvarea problemei care te preocupă. Sfatul zilei este următorul: stai şi ascultă, pentru că nu le ştii, deocamdată, chiar pe toate, dar poţi afla detalii interesante!

Taur

Argumentele contradictorii pe care trebuie să le gestionezi azi te duc într-un punct de iritare maximă, încât e normal să răbufneşti la un moment dat. În loc să priveşti conflictele din jur ca pe un motiv de enervare, mai bine te-ai gândi dacă nu cumva îţi prezintă lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Citeste si:   Horoscop. Top 3 cele mai bune soții, în funcție de zodie

Poate pe moment eşti tentat să le respingi, să nu ţii cont de ele, dar mai târziu s-ar putea să le găseşti utilitatea. Nu refuza o idee doar pentru că e complet diferită de a ta. Nu le ştii tu pe toate şi nici nu ai întotdeauna dreptate, deci coboară tonul şi urechea la cel care îţi oferă azi o informaţie foarte bună.

Horoscop 19 noiembrie 2020
Horoscop 19 noiembrie 2020

Gemeni

Cineva îţi oferă o informaţie care devine de fapt o garanţie că eşti pe calea cea bună spre un succes la care visezi. Aveai nevoie de această confirmare, care sună ca o aprobare, ca un stimulent să nu te opreşti din drum, pentru că nu mai e mult şi vei ajunge acolo unde ţi-ai propus.

Nici ţie nu-ţi vine a crede să vezi că lumea te aprobă de pe margine şi te împinge de la spate să duci la îndeplinire ceea ce ai început, semn că a fost un ţel bine ales cu mari şanse de reuşită. E o plăcere să lupţi mai departe când te ştii susţinut în acest fel,  conform horoscopului pentru data de 19 noiembrie 2020.   

Rac

La cine poţi apela dacă nu la un părinte care te sfătuieşte de bine? Ai pe cineva mai în vârstă în preajma ta care priveşte lucrurile altfel decât tine. Deşi ai fi tentat să-l consideri demodat sau mult prea rigid, sunt momente când e nevoie de experienţă de viaţă pentru a înţelege corect lucrurile.

Tu poate le-ai privi mai superficial, mai imatur, or cel bătrân a trecut prin suficiente probe de-a lungul anilor ca să simtă de la o poştă ceea ce tu nu vezi. Ascultă-i părerea şi urmează-i sfatul cu sfinţenie: într-o zi îi vei mulţumi, deşi azi spui că îţi taie aripile.

Leu

Te afli într-un mediu animat, cu personalităţi foarte diferite cu care trebuie să relaţionezi. Vei descoperi o reală plăcere să faci echipă cu nativii din celelalte zodii de foc, care sunt, astăzi, cei mai buni tovarăşi ai tăi.

Te stimulează, îţi dau încredere, te împing de la spate, iar tu, la rândul tău, le oferi lor o oarecare stare de linişte şi bucurie prin simpla ta prezenţă. Fă în aşa fel încât să-ţi petreci ziua în compania celor entuziaşti şi dinamici, pentru că împreună veţi avea un week-end de milioane: incitant, vesel, tonic.

Citeste si:   Cartea destinului pentru fiecare zodie! Ce scrie despre fiecare nativ în parte

Fecioară

Pentru că situaţia materială se ameliorează, şi starea ta devine mult mai bună! Devii mai sigur pe tine, mai optimist, mai dinamic, pentru că banii au, iată, şi efecte la nivel psihic (atunci când îi ai).

Citeste si: Un elev de 16 ani a fost înjunghiat de 5 ori în fața liceului. Ce s-a întâmplat cu agresorul- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Că ieşi la cumpărături şi cheltui o sumă mare pentru un obiect mult dorit sau doar reuşeşti să-ţi achiţi o mare datorie ce-ţi apăsa pe umeri de ceva vreme, închei ziua cu un sentiment de fericire ce are la bază confortul financiar. Ba chiar se întrevăd şi vremuri mai bune la orizont de parcă ţi se face o promisiune de câştig sau profit pentru perioada următoare şi asta te motivează la maxim!

Horoscop 19 noiembrie 2020
Horoscop 19 noiembrie 2020

Balanţă

Unii îşi folosesc autoritatea în orice împrejurare, chiar şi în cele mai banale acţiuni, deci să nu te mire că se mişcă în jurul tău nervi descătuşaţi, cuvinte aspre sau comentarii acide pe marginea celor mai insignifiante subiecte. Unii nu-şi dau seama cât de agresivi pot fi, de aceea tu trebuie să dai primul dovadă de toleranţă şi un dram de indiferenţă când dai piept cu astfel de oameni.

Unii nu ştiu altceva decât s-o facă pe durii, fără să-şi dea seama că agresivitatea lor are efecte negative asupra celor din jur. Trebuie să te protejezi de ei, deci stai departe de astfel de medii.

Scorpion

Joci un rol important acum, la începutul unui proiect nou. Tu eşti deschizătorul de drumuri, eşti motorul care pune maşinăria în funcţiune, dar felul în care ajungi la rezultate depinde şi de contribuţia celor care ţi se alătură. Ar fi bine să fii tu liderul acestei acţiuni, pentru că ai toate calităţile necesare unui conducător de succes.

Cine te are alături ca tovarăş sau coleg de echipă, are numai de câştigat, deoarece ai mereu de oferit un sfat bun, o încurajare adecvată. Reuşeşti să-i mobilizezi şi pe alţii într-un proiect important şi nu refuzi nicio invitaţie de a te alătura unei noi aventuri incitante, arată  horoscopul pentru joi, 19 noiembrie 2020.     

Săgetător

Banii sunt cea mai mare preocupare, dar nu pentru că ţi-ar lipsi, ci pentru că trebuie să-i administrezi cu prudenţă şi maturitate, ca nu cumva să-i risipeşti. Posibil să apară o sumă consistentă de bani exact când aveai mai mare nevoie de ei, dar nu trebuie să te gândeşti deja la capricii! Ia la puricat cele mai grele datorii ale perioadei ca să le aduci, una câte una, la zi.

Te vei simţi excelent după ce vei şterge de pe lista de restanţe o serie întreagă de subpuncte, de parcă ai simţi dintr-o dată că se echilibrează balanţa. Banii au rolul de a restabili ordinea şi calmul în viaţa ta, deci sunt binefăcători!

Horoscop 19 noiembrie 2020
Horoscop 19 noiembrie 2020

Capricorn

Simţi o mare apăsare pe inimă din cauza unei dezamăgiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta să cântăreşti acest gol atât de mult, pentru că e o tristeţe trecătoare ce poate fi imediat compensată cu altceva.

Dacă ai fi mai atent, ai descoperi că, deşi din direcţia de unde aşteptai un miracol nu apare nimic, ţi se oferă în schimb altceva, poate la fel de bun, dar pe care eşti tentat să-l respingi pentru că nu seamănă cu ceea ce visai. Ba da, poate fi un înlocuitor la fel de bun care îţi va diminua greutatea de pe inimă, dar depinde numai de tine să accepţi ce ţi se oferă. Uneori alternativele pot fi mai bune!

Vărsător

Se apropie un eveniment demult anunţat, dar de care îţi era puţin teamă, îţi crea un sentiment de panică pentru că nu erai pregătit să îl confrunţi. Nu mai poţi amâna, trebuie să spui prezent atunci când apare, fără a te mai ascunde atâta. Mai devreme sau mai târziu, tot ar fi venit şi momentul cu pricina, deci ar fi bine să accepţi situaţia oricum ar fi ea, fie că-ţi place, fie că nu.

Citeste si:   Horoscop. Cele mai nefericite cupluri din zodiac. Combinațiile care nu aduc fericirea

Citeste si: „M-a bătut, recunosc.” Adriana Bahmuțeanu a fost victima abuzurilor fizice- kfetele.ro

Citeste si: Expresia nefericii de pe chipul lui Ben Afleck la Premiile Grammy 2023 a provocat isterie în rândul fanilor! Internauții au lansat glume pe seama apariției actorului- radioimpuls.ro

Deşi nu sună tocmai promiţător, vei începe să descoperi puţin câte puţin şi ceva care să-ţi convină din toată situaţia, ca atare nu-i da cu piciorul din prima.

Peşti

Va fi greu să te împarţi între cele două planuri cărora le acorzi la fel de multă importanţă. Pe de o parte, ai dori să ieşi în lume, să socializezi, să-ţi faci noi prieteni – iar ocazii ar fi destule pe parcursul zilei – dar, pe de altă parte, parcă ţi-ai dori să stai mai mult cu familia, care are nevoie de prezenţa ta.

Există o soluţie optimă: ia-ţi familia şi ieşiţi împreună undeva, pentru că aşa ai să petreci ore superbe alături de copii, părinţi sau partenerul de viaţă, dar în acelaşi timp ai şansa de a întâlni şi o mulţime de cunoştinţe cu care să stai de vorbă.

Sursa: acvaria.com

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si