Horoscop 2022 Fecioară. Un an cu multe provocări și transformări la care nu te aștepți

Horoscop 2022 Fecioară. Iată horoscopul complet al zodiei fecioară pentru anul 2022! Descoperă ce o așteaptă pe această zodie în 2022!

Author: Alina Raducu miercuri 06 octombrie 2021 , 10:33

Horoscop 2022  Fecioară. Un an cu multe provocări și transformări la care nu te aștepți

Horoscop 2022 Fecioară. Un an cu multe provocări și transformări la care nu te aștepți

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 2022 Fecioară. Zodia de pământ Fecioară este o zodie de obicei practică, harnică și loială. Anul 2022 le va aduce încercări, prin care aceste trăsături vor fi benefice. Esența ta adevărată este neobosită, însemnând că nu o vei lua razna. Trebuie să fii pregătită pentru o perioadă în care locul de muncă, cercul de prieteni și chiar tu însuți se vor transforma.

Horoscop general 2022 pentru zodia Fecioara

Sănătate

Se anunță a fi un nou an optimist și plin de energie pentru zodia fecioară. Însă, poate să apară o sensibilitate deosebită în sistemul digestiv și în ficat, de aceea este recomandat în acest an îngrijiri suplimentare cu privire la dieta dvs. Evitati produsele grase si alimentele prajite, cerealele procesate si, in general, alimentele cu un grad ridicat de caloric. Alimentele grele nu vor fi de niciun ajutor. Există riscul de dureri de stomac și arsuri la stomac, indigestie ușoară sau colesterol ridicat sau chiar ficat gras. Acesta este motivul pentru care insistăm pe o nutriție adecvată.

Însă, cel mai bun moment pentru vindecarea corpului este în timpul verii, în special în iulie și august, așa că dacă doriți să urmați un tratament de care vă temeți sau ați decis o intervenție, aceste luni sunt favorabile pentru o recuperare ușoară. Dacă doriți să preveniți anumite afecțiuni sau, pur și simplu, doriți să vă simțiți bine de cele mai multe ori, să aveți un sistem imunitar puternic și multă energie în fiecare zi, puteți încerca tratamente SPA, terapii alternative și puteți căuta de asemenea tipul de mișcare care îți aduce bucurie și plăcere.

Horoscop 2022  Fecioară. Un an cu multe provocări și transformări la care nu te aștepți

Horoscop 2022 Fecioară. Un an cu multe provocări și transformări la care nu te aștepți

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop octombrie 2021. O lună plină de provocări și mult romantism

Familie

Relația cu familia se va desfășoara în plină armonieîn 2022. Astfel că, nu se întrevăd momente de tensiune între tine și cei dragi ori situații pe care să nu știi cum să le gestionezi. S-ar putea totuși să fie nevoie să fii mai implicat(ă) în viața apropiaților, să îi ajuți mai multe în unele momente de cumpănă cu care s-ar putea confrunta în viețile lor personale. Ascultă-i și dă-le sfaturi din suflet. În primul trimestru al anului, este posibil ca o rudă din străinătate sau un apropiat al partenerului să se confrunte cu unele probleme de sănătate. Acest lucru ar putea implica unele călătorii din partea ta și/sau a partenerului, fie în scopuri medicale ori pentru a le fi aproape. Dă dovadă de implicare, atât prin eforturi personale, cât și fiindu-le aproape sufletește. În următoarele trei luni ale lui 2022, este posibil să apară tensiuni în relația cu copiii. Acestea se datorează cel mai probabil retrogradării lui Pluto, care pune presiuni pe relația voastră și scoate la iveală zone de interacțiune în care viziunile voastre nu sunt compatibile. Problemele existau de mai multă vreme, dar nu ies la suprafață decât în situații-limită, în anumite momente. În al treilea trimestru al anului, relația cu rudele de străinătate sau cu apropiații partenerului se confruntă în continuare cu vulnerabilități. Așa cum menționam anterior, ele s-ar putea datora altor probleme care țin de ei mai degrabă decât de tine. Nu poți face mare lucru decât să dai dovadă de răbdare și înțelegere, să le dai de înțeles că pot apela la tine dacă au nevoie.

Bani și Carieră

Fecioarele se află în 2022 printre zodiile care resimt cel mai puternic influența astrelor în plan profesional și financiar. În cea mai lungă perioadă a sa, acest an va opera schimbări majore pe ambele planuri, care continuă unele tendințe conturate deja încă din 2022. Nu vor fi perioade ușoare în acest an, iar cantitatea de stres poate fi mare, dar vei deveni mai conștient(ă) de limitele tale. În primele trei luni ale anului, dar mai ales de la mijlocul lui ianuarie încolo, te confrunți la serviciu cu provocări extreme, care îți pun răbdarea și priceperea la încercare. Într-un fel sau altul, trebuie să faci loc noului în viața ta, să te deprinzi cu tehnici și metode noi, să lucrezi mai mult în asociere cu alții. Din pricina unor probleme de comunicare, munca în echipă lasă de dorit în februarie. În următorul trimestru al anului, dar în special de la jumătatea lunii mai, comunici mai bine cu colegii de muncă și se arată oportunități de a stabili noi parteneriate, de a-ți îmbunătăți portofoliul de clienți. Ai grijă însă cum comunici cu superiorii în iunie, căci altfel te-ar putea priva de unele oportunități de ascensiune. De asemenea, Astrodex.ro prefigurează că unele colaborări merg mai greu din iunie. În al treilea trimestru al anului, dar în special de la finele lunii iulie, s-ar putea ca randamentul tău să scadă într-o anumită măsură. Ori poate că te concentrezi mai mult pe calitatea muncii pe care o depui, ceea ce necesită investiții suplimentare de timp și atenție. De la sfârșitul lui septembrie încolo, caută să ai mai multă grijă cât și pe ce cheltuiești, căci poți întrece limita uneori. În ultimele trei luni ale lui 2022, dar mai ales din a doua decadă a lui octombrie, îți găsești un ritm nou la serviciu, unul care denotă un nivel ridicat de randament, care pare să îți fi lipsit în restul anului. Te stabilizezi încetul cu încetul și în plan financiar, iar asta îți permite să faci unele economii. 

Horoscop 2022  Fecioară. Un an cu multe provocări și transformări la care nu te aștepți

Horoscop 2022 Fecioară. Un an cu multe provocări și transformări la care nu te aștepți

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fazele lunii octombrie 2021: Când este Lună Plină şi Lună Nouă?  

Dragoste

La nivel emoțional și în relații vei fi constant și inegalabil până la jumătatea lunii aprilie, Fecioară. Pe la începutul anului 2022 se așteaptă ca cei dragi să ofere cuvinte amabile, promisiuni și propuneri intrigante, dar puțin acțiune solidă. Nu vă faceți griji, deoarece mișcările planetare indică cu tărie că progresul dramatic și rapid va sosi la scurt timp după 21 aprilie și va continua pe parcursul unei mulți dintre următorii 3 ani. Mulți Virgos vor experimenta în acest an o descoperire majoră în relațiile-cheie: așteptați-vă că prietenii apropiați și iubitorii vor lăsa în curând o perioadă destul de implicată de triunghiuri familiale sau complicații sociale. Pasiunile romantice și intențiile partajate vor deveni evidente și incontestabile social între jumătatea lunii aprilie și începutul lunii iunie, Fecioară, și apoi se vor îndrepta rapid către angajamentele revizuite ale casei sau schimbarea dinamicii familiei.Folosește acest timp pentru a-i cunoaște pe cei dragi gândurile tale interioare și visele pe termen lung: comunicări pozitive, discuții detaliate și noi niveluri de intimitate vor muta acum relațiile cheie. Fecioarele unice se pot aștepta ca problemele cheie de relocare, cazări comune sau schimbări financiare rapide să însoțească sosirea noilor relații în acest an: până la sfârșitul lunii iunie se așteaptă ca o serie de decizii vitale de acasă sau de securitate să devină o prioritate principală. După ce la sfârșitul lunii august se va stabili un model previzibil cu cei dragi, acesta va fi un moment cheie pentru crearea de noi obiceiuri, acorduri sociale sau așteptări romantice de durată.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Iată cine e presupusul amant al Irinei Tănase. Bărbatul care a distrus relația de... Iată cine e presupusul amant al Irinei Tănase. Bărbatul care a distrus relația de iubire a lui Dragnea e din Galați!
spotmedia.ro
O gumă de mestecat ar putea împiedica transmiterea Covid O gumă de mestecat ar putea împiedica transmiterea Covid
spotmedia.ro
Reţeta perfectă pentru cea mai bună îmbrățișare Reţeta perfectă pentru cea mai bună îmbrățișare
b1.ro
Relația dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea, distrusă de un bărbat din Galați. Cine... Relația dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea, distrusă de un bărbat din Galați. Cine este presupusul amant al blondinei
infoactual.ro
Previziunile lui Nostradamus îngrozesc. Anul în care începe Al Treilea Război Mondial Previziunile lui Nostradamus îngrozesc. Anul în care începe Al Treilea Război Mondial
infoactual.ro
Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii
evz.ro
Ultimele cuvinte pe care Liviu Dragnea i le-a spus Irinei. Mulți o suspectau, dar acum... Ultimele cuvinte pe care Liviu Dragnea i le-a spus Irinei. Mulți o suspectau, dar acum nu mai e niciun dubiu
doctorulzilei.ro
Se introduce formularul de localizare al pasagerilor. Când va intra în vigoare? Se introduce formularul de localizare al pasagerilor. Când va intra în vigoare?
romaniatv.net
Iată cine e presupusul amant al Irinei Tănase. El este tânărul pentru care Liviu... Iată cine e presupusul amant al Irinei Tănase. El este tânărul pentru care Liviu Dragnea și-a luat bagajele și a plecat!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si