Horoscop 26 octombrie. Azi există riscul să fii atras într-o capcană. Atenție!

Horoscop 26 octombrie. Săptămâna începe cu o posibilă afacere proastă pentru nativii din Săgetător, care sunt expuși astăzi unor pericole mai ales de natură financiară.

Author: Razvan Ilie luni 26 octombrie 2020 , 10:18

horoscop 26 octombrie
Horoscop 26 octombrie 2020: mare atenție la promisiunile unor cunoștințe!
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 26 octombrie. Mare atenţie la deciziile care privesc sumele de care dispui, pentru că există riscul de a te lăsa atras într-o capcană. Nu te încrede în cei care fac promisiuni de îmbogăţire rapidă, pentru că nu tu vei fi cel care câştigă, ci ceilalţi, pe seama ta- sunt sfaturile zilei pentru una dintre zodii (vezi mai jos).

Horoscop 26 octombrie. Peștii sunt sfătuiți azi să nu intre în cheltuieli prea mari, pentru că riscă să vadă după o vreme că au aruncat banii pe fereastră. Azi nu e cel mai bun moment pentru o anumită achiziţie sau investiţie, ci este timpul pentru unele economii, potrivit Acvaria.com.

 

Citeste si: Zodia care se îmbogățește în 2021. O șansă ca asta apare o dată în viață

Horoscop 26 octombrie- Berbec

Cu unii oameni nu te poţi purta brutal, ci trebuie să-i menajezi ca şi cum ar fi nişte flori. E vorba de cei dragi, de copii, de femei sensibile, ca atare lasă atitudinea agresivă care te încearcă şi fii delicat. Chiar dacă nu e genul tău să fii aşa, e compromisul care şi se cere acum pentru a fi pe placul unora mai fragili din fire. Opreşte-ţi cuvintele impulsive, controlează-ţi nervii şi fii blând şi bun. Ai să primeşti din partea celuilalt un zâmbet cald care îţi va topi inima instantaneu, descoperind că, într-adevăr, aceasta era atitudinea cea mai bună pentru a-i arăta celuilalt că îţi pasă.

Horoscop 26 octombrie- Taur

Cea mai mare bucurie a zilei este să socializezi, să treci prin locuri pe unde ai ocazia să te întâlneşti cu amicii tăi sau de a face noi cunoştinţe. Dialogul merge ca uns peste tot, pentru că ai un talent aparte de a te adapta oricărui mediu şi oricăror subiecte de conversaţie. Eşti primit cu braţele deschise de un grup de persoane pe care abia acum le cunoşti, dar unde laşi o impresie excelentă, ceea ce îţi va asigura o integrare rapidă în noul mediu.

Horoscop 26 octombrie- Gemeni

Se instalează o atmosferă liniştită, în care multe aspecte agitate de zilele trecute revin la normal şi reuşeşti să te relaxezi şi tu cât de cât. Discuţiile pe care le porţi cu cei din jur, sfaturile prieteneşti pe care le primeşti de la aceştia, odihna suplimentară şi starea de veselie sunt perfecte pentru tine, pentru că aşa reuşeşti să îţi reîncarci bateriile cu ceea ce ai nevoie: calm, siguranţă, pace interioară, armonie, împăcare cu sine şi cu ceilalţi. Te simţi bine printre oamenii care îţi oferă câte ceva din toate acestea.

Citeste si: Raed Arafat nu consideră că a greșit la Colectiv. Cum se apără secretarul de stat al MAI în fața acuzațiilor primite: „Dacă noi nu voiam să îi ducem, rămâneau acasă''- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Rac

Nu spera rezultate imediate la planul pe care abia acum îl construieşti pas cu pas, pentru că mai e cale lungă până la capăt. Vor exista hopuri pe parcurs, întoarceri din drum, amânări şi ocolişuri, dar important e că vei ajunge acolo unde ţi-ai propus. Cât timp înaintezi conştient că evoluţia ta e lentă şi anevoioasă, fără a spera miracole peste noapte, vei şti să-ţi drămuieşti bine resursele pentru un succes deplin la sfârşit. Chiar şi azi dai piept cu un mic afront care, altădată, te-ar fi făcut să abandonezi, dar te-ai înarmat cu răbdare şi voinţă încât nu te vei opri aici. Vei lupta cu tot ce ţi se ridică în cale, încrezător în roadele finale.

Leu

Dacă laşi oboseala şi pesimismul să te domine, nu vezi nimic bun în jur, decât pericole, riscuri şi lipsuri. Dacă ţie îţi lipseşte cheful, energia sau motivaţia pentru a te concentra într-un proiect ce necesită un consum mare de resurse, priveşte în jur, pentru că ai la cine apela la nevoie. Încurajările, susţinerea sau elanul pot apărea de la persoane din jur care se află într-o pasă mult mai bună decât tine. Te-ai putea molipsi uşor de la ei, deci ascultă-i, încarcă-te de energia lor, lasă-i să te atragă în planurile lor, pentru că ei sunt mai bine animaţi decât tine.

Fecioară

Ai toate motivele de bucurie când vezi ce frumos au evoluat unele proiecte care au ajuns, în acest moment, la un nivel cât se poate de clar. Ştii mai bine pe ce te bazezi, observi cu ochii tăi rezultatele palpabile ale eforturilor depuse, iar nivelul atins devine punctul de plecare spre etape şi mai înalte, şi mai promiţătoare. Mergi înainte cu încredere maximă în tine şi în resursele de care dispui, şi arată tuturor de ce eşti capabil. Chiar dacă mai sunt unii care se îndoiesc de puterile tale, tot ceea ce construieşti tu acum pas cu pas este dovada vie că orice se poate când crezi în succes.

Citeste si: Concurenta din casa "Puterea Dragostei" pe care Livian o apreciază cel mai mult

Balanță

Eşti tentat să glumeşti pe seama trecutului unora, dar ei nu-ţi povestesc ce li s-a întâmplat cândva ca tu să râzi de ei, ci pentru că simt nevoia să se elibereze de amintiri. Poţi folosi atitudinea jucăuşă care te cuprinde pentru a le abate gândul de la problemele lor de altădată, pentru a le arăta că orice hop poate fi trecut dacă zâmbesc şi trec mai departe cu capul sus, dar încearcă să nu glumeşti pe seama acelor probleme care pe ceilalţi îi dor. Dacă nu poţi înţelege prin ce treci, compătimeşte-i, dar nu ironiza şi nu lua peste picior necazurile lor, spunând că sunt fleacuri. Pentru ei nu sunt!

Scorpion

Din cauza unor limite impuse de alţii mai puternici, nu ai voie să ajungi acolo unde ţi-ai propus. Cam baţi pasul pe loc, dar, răbdător din fire, îţi spui că aşa e mersul firesc al lucrurilor şi încerci să i te adaptezi. Există reguli, legi, restricţii, interdicţii, şi trebuie să te supui lor orbeşte, altfel tot ele vor lucra împotriva ta, sancţionându-te drastic. Mai bine faci cum ţi se spune fără să comentezi, decât să te ridici împotriva unor aspecte pe care oricum nu le poţi controla sau schimba.

Săgetător

Mare atenţie la deciziile care privesc sumele de care dispui, pentru că există riscul de a te lăsa atras într-o capcană. Există în preajma ta persoane care nu te privesc cu ochi buni, şi la originea antipatiei sale pare să fie situaţia ta financiară. Stai cu ochii pe bunurile tale, pentru că nu sunt în siguranţă. Ori te trezeşti acasă fără portofel, ori faci vreo afacere proastă, deci, oricum ai privi lucrurile, tot nu-ţi ies bine calculele! Nu te încrede în cei care fac promisiuni de îmbogăţire rapidă, pentru că nu tu vei fi cel care câştigă, ci ceilalţi, pe seama ta!

Capricorn

Unii chiar nu pot face ceea ce promit azi cu atâta vehemenţă, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei descoperi că n-a fost decât gura de ei! S-au aventurat în direcţii pe care nu le pot atinge, au făcut angajamente pe care nu le pot respecta, şi e frustrant să stai pe loc din cauza exagerărilor celor care nu au ştiut să-şi calculeze bine forţele. Decât să depinzi de ei şi mai apoi să-ţi încurce ţie toate planurile, mai bine nici nu ai asculta ceea ce promit. Doar se bat cu pumnu-n piept de ceea ce pot face, dar vei vedea că nu au cum să se ţină de cuvânt. Nu te încrede în astfel de oameni lăudăroşi, dar neputincioşi!

Vărsător

Vii obosit acasă iar acasă te iau copiii în primire şi scot untul din tine! Vei face tot posibilul să nu-i dezamăgeşti, să nu te pierzi cu firea, oricât de extenuat ai fi, ba chiar ai putea trata timpul petrecut în compania celor mici ca cel mai bun remediu după o zi epuizantă. Totul e să nu-ţi eliberezi nervii pe ei, pentru că nu ai avea o reacţie prea plăcută. Asumă-ţi rolul de părinte şi coboară-te la nivelul lor, pentru că şi ei au nevoie de tine, chiar dacă eşti frânt de oboseală după o zi de lucru. Distrează-te un pic cu ei, râzi cu ei, joacă-te cu ei, pentru că şi asupra ta ar avea un efect benefic!

Pești

Când calculezi ce repede se duc banii, te enervezi la maximum, dar încearcă să te calmezi înainte de a lua alte şi alte decizii financiare. Rişti să intri într-o cheltuială peste puterile tale la primul impuls, şi după o vreme să-ţi dai seama că ai aruncat banii pe fereastră. Aşa se fac banii, greu şi lent, tocmai de aceea trebuie să-ţi calculezi mai bine resursele financiare când vine vorba de plăţi mari. Poate nu e acum cel mai bun moment pentru o anumită achiziţie sau investiţie, ci ar fi bine să mai faci unele economii şi să stabileşti mai atent priorităţile perioadei. Nu stai chiar aşa de bine, momentan.

Citeste si: Fiul cel mare al Luminiței Anghel, dezvăluiri de coșmar pe internet! Tânărul a dezvăluit că nu se spală de săptămâni întregi, iar motivul i-a uluit pe toți- kfetele.ro

Citeste si: Cât câștigă Eva Măruță din postările de pe rețelele sociale?! Nu o să îți vină să crezi ce sumă primește pentru o postare- radioimpuls.ro

Sursa: Acvaria.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si