Horoscop 29 Noiembrie 2021. Este o zi plină de suprize neașteptate o parte dintre zodii. Astrele mai artă că taurii și berbecii încep săptămâna cu energie, iar nativii gemeni pot rezolva în sfârșit neînțelegerile cu o persoană importantă din viața lor.

Horoscop 29 noiembrie 2021 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 29 noiembrie 2021 pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Nativii berbec încep prima zi a săptămânii cu o bună dispoziție, ceea ce îi va determina să facă foarte multe lucruri într-un timp record. Astrele spun că vor apărea multe momente neașteptate la serviciu pentru zodia Berbec și s-ar putea să fie foarte emoționali. În a doua partea zilei, poate primi o noutate legate de un proiect sau job mai vechi, care poate să-i aducă niște bani suplimentari.

Taur

Taurii vor avea multă energie și nu au de gând să renunțe la visurile lor. S-ar putea ca în doua jumătatea zilei să primească și niște oaspeți, care poate să-i aducă câteva obiecte extrem de necesare și pe lângă asta niște vești despre o persoană. Este foarte important să abordați corect câteva subiecte sensibile, pentru a nu jigni pe nimeni.

Horoscop 29 noiembrie 2021. Vești extrem de bune pentru trei zodii

Horoscop 29 noiembrie 2021. Vești extrem de bune pentru trei zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fazele lunii decembrie 2021: Când este Lună Nouă şi Lună Plină?

Gemeni

Acești nativi vor să pună capăt unor situații care îi aduce mari bătăi de cap. Sunt destul de hotărâți și nu poți să-i oprești în această zi dacă îi apare o idee sau dacă vor să participe într-un proiect. Astrologii mai adaugă că în această zi va fi nevoit să repare ceva ce a stricat în trecut.

Iar în a doua partea zilei, pot primi o invitație în oraș de la o persoană specială.

Rac

Racii trebuie să facă o alegere legate de viața lor sentimentală și profesională. Prin urmare, în a doua jumătate a zilei acest nativ s-ar putea să fie recrutat într-un program nou, doar dacă câștigă încrederea unui om influent. De asemenea, în a doua partea zilei vor avea mai mult curaj și vor reuși să iasă din zona lor de confort.

Leu

Leii sunt puși pe distracție și nu vor în această zi să stea acasă și să se plictisească. Este o zi frumoasă pentru ei, care îi poate aduce și vești bune legate de un proiect sau niște bani care trebuie să ajungă în curând în contul lor. Astrele mai arată că Leii amână multe treburi legate de serviciul lor pentru a se odihni fără nici o grijă alături de cei dragi. În a doua partea zilei, poate face cunoștință cu o persoană destul de interesantă și misterioasă.

Fecioară

Fecioarele se implică prea mult în cariera lor sau într-un proiect și pot apărea probleme pe plan personal. În prima partea zilei, s-ar putea să fie solicitat de câțiva oamenii importanți pentru a îndeplini câteva sarcinii care nu pot fi amânate. De asemenea, poate apărea o mulțime de incertitudini legate de o călătorie sau un eveniment care este planificat peste câteva zile.

Balanță

Balanțele ar putea începe săptămâna în armonie, deoarece cineva i-au făcut o promisiune, pe care azi o va pune în practică. Este o zi în care Balanțele vor răspunde la multe întrebări și vor fi încrezuți în forțele proprii. Se pare că lucrurile se îndreaptă în direcția potrivită, în special la capitolul dragoste. În a doua jumătate a zilei, Balanțele au posibilitatea să experimenteze ceva ce și-au dorit de mult timp.

Scorpion

Astrele arată că, scorpionii se pot gândi la o călătorie mult așteptată. Sau vor face un drum până la țară la părinți sau bunici. În a doua jumătate a zilei se poate bucura de o veste foarte bună legată de o investiție pe care au făcut-o ceva timp în urmă. De asemenea, până la final de zi se poate implica într-un scandal, care o să-i explice multe lucruri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Horoscop 29 noiembrie 2021. Vești extrem de bune pentru trei zodii

Horoscop 29 noiembrie 2021. Vești extrem de bune pentru trei zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Zodia Scorpion- perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte energici și vor să-și îndeplinească obiectivele într-un timp prea scurt.  Prin urmare, vor îndeplini toate sarcinile legate de serviciu și chiar pot fi lăudați. În a doua partea zilei se dedică mai mult familie și vor opta pentru niște activități, care vor uni toți oamenii apropiați. De asemenea, la final de zi conștientizează un lucru foarte important legat de viața sentimentală.

Capricorn

Capricornii au parte de vești excelente la care nu se așteptau. În prima jumătate a zilei, se ocupă de un lucru extrem de important și se concentrează la maxim, ca să facă o treabă cât mai bună. De asemenea, astrologii mai adaugă că spre seară pot avea noroc la bani și se pot lăuda cu un succes frumos legat de o afacere sau proiect personal. Nu este exclus că poate avea dorința să facă puțin sport.

Vărsător

Vărsătorii vor putea să-și rezolve unele probleme legate de muncă. În prima partea zilei, chiar au noroc la bani, întrucât cuceresc o persoană importantă cu niște idei. Astrologii mai adaugă că este o zi în care o să atragă destul de multă atenție și chiar o să-i placă acest lucru. De asemenea, se vor bucura de realizările din ultima perioadă.

Horoscop 29 noiembrie 2021. Vești extrem de bune pentru trei zodii

Horoscop 29 noiembrie 2021. Vești extrem de bune pentru trei zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cele mai fidele zodii din horoscop. Cu ele ai tras lozul câștigător

Pești

Peștii sunt pregătiți pentru o nouă călătorie sau vacanță pe care o așteptau de mult timp. Totodată, în prima jumătatea zilei se preocupă de sănătatea lor și poate chiar face mai multe exerciții fizice, pentru a-și reveni în formă. Stelele mai arată că o persoană important din viața lor va avea nevoie de ei în legătură cu un subiect sensibil și delicat. În această zi vor fi extrem de utili.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si