Horoscop 9 mai 2021. Un final de săptămână grozav pentru două dintre zodii. Totul le merge ca pe roate!

Horoscop 9 mai 2021 pentru toate zodiile

Iată zodiacul complet al zilei de 8 mai 2021 pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Totul este pe relaxare pentru voi în această zi. Uitați de toate grijile și încercați să ieșiți în aer liber pentru a vă încărca bateriile pentru săptămâna de lucru care urmează.

Citeste si: Horoscop 8 mai 2021. O sâmbătă de coșmar pentru o zodie. Greutățile nu le dau pace

Taur

Noroc pe toate planurile. Este posibil chiar să faceți o tranzacție extrem de profitabilă pentru dumneavoastră. Persoana iubită este alături și încearcă să vă susțină în tot ceea ce faceți.

Horoscop 9 mai 2021. Un final de săptămână cu noroc pentru două zodii. Poate ar fi cazul să jucați la loto
Horoscop 9 mai 2021. Un final de săptămână cu noroc pentru două zodii. Poate ar fi cazul să jucați la loto[Sursa foto: pixabay.com]

Gemeni

Apar ceva probleme de sănătate. Sunt lucruri de mult timp amânate și care acum dau semne să s-au agravat. Cel mai bine ar fi să vă faceți o programare la medic. Pe plan financiar, lucrurile nu prea vă merg.

Rac

Cu răbdare și tact, veți rezolva duminică o problemă care vă macină de ceva vreme. Cu familia pot apărea conflicte din nimic. Cel mai bine e să comunicați ceea ce aveți de spus.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Venus este în zodia Taur până pe 9 mai 2021. Cum te influențează acest aspect astrologic

Leu

O duminică de aur pentru voi! Familia vă este alături și veți reuși să vă relaxați foarte bine. Pe seară, un telefon vă va pune pe gânduri.

Fecioară

Din punctul de vedere al relației de cuplu, se pare că vă bucurați de o perioadă armonioasă în care beneficiați de înțelegere și sprijin necondiționat. Ceva probleme pot apărea în relația cu părinții.

Horoscop 9 mai 2021. Un final de săptămână cu noroc pentru două zodii. Poate ar fi cazul să jucați la loto
Horoscop 9 mai 2021. Un final de săptămână cu noroc pentru două zodii. Poate ar fi cazul să jucați la loto[Sursa foto: pixabay.com]

Balanță

Schimbarea pe care ați făcut-o săptămâna aceasta va afectat foarte mult. Cu bateriile descărcate, nu aveți decât să vă odihniți și luni să o luați de la capăt.

Citeste si: VIDEO- Noroc în dragoste pentru toate zodiile. Luna nouă e în Berbec

Scorpion

Cheltuieli neprevăzute pot apărea. Financiar, este totuși o perioadă foarte bună pentru voi. Aveți grijă la accidentele casnice. Sunteți predispuși la așa ceva duminică.

Săgetător

Horoscop 9 mai 2021 pentru săgetători aduce vești excelente! O problemă mai veche se rezolvă instant azi. Nici nu trebuie să faceți nimic pentru asta!

Capricorn

Problemele de sănătate din ultima vreme nu vă dau pace.

Odihna ar fi remediul cel mai recomandat. Veți avea parte de un conflict cu un membru al familiei care nu vă înțelege.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Mercur retrograd 2021. Cum influențează fiecare zodie în parte

Vărsător

Este o zi cât se poate de liniștită pentru voi. Aveți parte numai de energii pozitive și interacțiuni plăcute. Mai mult, veți avea parte și de o surpriză din partea partenerului de viață. 

Pești

Horoscop 9 mai 2021. Bani, bani și iar bani! V-ați săturat de cheltuielile din ultima vreme și de banii care vă scapă printre degete. E timpul să faceți un plan financiar mai riguros. Altfel, veți avea probleme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si