Sorin Ovidiu Vintu ramane fara cele doua hoteluri din Delta, pe care procurorii au pus sechestru in urma cu 4 ani, intr-un dosar de delapidare. Complexul hotelier „Lebada” din localitatea Crisan, situat pe bratul Sulina, care are o suprafata totala de aproape 4 hectare, va fi scos la licitatie pe 28 septemebrie de catre ANAF, pretul de pornire fiind de 7.464.560 lei (1.622.732 euro) fara TVA. La aceeasi data se va vinde si complexul hotelier Sulina, cu 1,4 hectare de teren aferent, pentru o suma de pornire de 4.355.446
lei (946.863 euro) fara TVA. In plus, Fiscul va incerca sa vanda si o proprietate a lui Vintu din comuna Mihailesti, cu o suprafata totala de 1.905 mp, din care 1.543 mp curti si constructii si 362 mp arabil. In acest caz, pretul de pornire a licitatiei este de 282.319 lei (61.373 euro), tot fara TVA.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Sorin Ovidiu Vintu a preluat hotelurile, prin diverse firme intermediare, de la vechiul Oficiu Judetean de Turism. Complexul Lebada, celebru in toata Europa pe vremea comunistilor, a ajuns la Vintu in 1996, cand era deja intr-o stare avansata de degradare.
Aici, afaceristul si-a stabilit „cartierul general” de vara si se spune ca proprietatea a fost vizitata, de-a lungul timpului de personalitati precum: Mircea Geoana, Adrian Nastase, Radu Mazare sau Gigi Becali. SOV venea aici cu elicopterul, iar proprietatea era pazita de bodyguarzi inarmati. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si