Ilan Laufer și-a pierdut toată averea în doar trei ani! Vezi cum au dispărut o casă, un teren, șapte apartamente, o mașină și ceasurile de lux ale candidatului la Primăria Capitalei! EXCLUSIV

Ilan Laufer vrea să revină în politică, asftel că va candida pentru funcția de primar general al Capitalei.

Matei Vaihan, luni 14 septembrie 2020 , 16:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Afaceristul Ilan Laufer este candidat la Primăria Generală a Municipiului Buucrești, astfel că, acum o lună, pe 16 august 2020, a completat declarația de avere. Din document reiese că Laufer deține doar un teren intravilan în Corbeanca, cu o suprafață de 782 metri pătrați. El nu mai deține alte bunuri.

Ilan Laufer
Ilan Laufer s-a pozat în Piața Victoriei, în fața clădirii Guvernului

La rubrica datoriilor, el a completat că are un credit de 200.000 de euro, scadent în 2028. Declarația de avere din 2020 este într-un contrast evident cu cea completată în 2017, când Ilan Laufer a fost numit ministru pentru Mediul de afaceri în Guvernul Mihai Tudose. La acel moment, în iunie 2017, portofoliul imobiliar al lui Laufer era impresionant.

Citeste si: Rareş Bogdan: „Toate oraşele mari vor fi ale PNL”

Citeste si: Un candidat la alegerile locale din Dolj a murit în timpul unui discurs. El se afla în campanie electorală

Citeste si: Românii din Diaspora mai au câteva zile pentru a alege să voteze la secție sau prin corespondență

Ilan Laufer a spun că s-a săturat de "vrăjeala" clasei politice

Astfel, afaceristul deţinea în o casă în Corbeanca, cu o suprafaţă de 803 metri pătraţi și două terenuri intravilane în aceeaşi localitate. Laufer mai avea şapte apartamente în Bucureşti, cu suprafeţe între 77 şi respectiv 105 metri pătraţi. Laufer a mai completat că deține un autoturism Mercedez Benz Clasa S şi o motocicletă Yamaha, dar şi trei ceasuri de lux, Hublot (în valoare de 7.000 euro), Ulysse Nardin (6.000 euro) şi Breitling (4.000 euro).

Ilan Laufer
Ilan Laufer s-a pozat la biroul său, îmbrăcat la costum

Ilan Laufer mai avea un cont bancar, cu sold de 31.100 lei. În doar trei ani, din averea lui Laufer au dispărut o casă, un teren și cele șapte apartamente, dar și mașina, motocicleta și ceasurile. E posibil ca acesta să le fi vândut, deoarece, dacă le-ar fi trecut pe numele soției, ar fi trebuit să le treacă în declarația de avere. "Candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetență, corupție și vrăjeală. Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată și cu viziune antreprenorială care vrea și este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea și clasa politică actuală", a declarat Laufer, care e președinte al formațiunii "Forta Identitatii Nationale - Platforma Social Liberală".

 

 

 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si