Atletia ucraineană Marina Bekh-Romanchuk a postat o imagine tulburătoare cu modul în care locuitorii oraşului au ales să-şi continue viaţa.

Imagine tulburătoare din Harkov postată de o vicecampioană mondială

Aflat aproape de graniţa cu Rusia, Harkov a fost unul dintre cele mai afectate oraşe din Ucraina. Aici au avut loc bombardamente şi lupte grele şi armata ucraineană încearcă să-i scoată pe ruşi din oraş.

Citeste si: Este doliu uriaș la Kiev. Primul președinte al Ucrainei a decedat

Aflat în estul Ucrainei, în apropiere de graniţa Rusiei, oraşul de 1,4 milioane de locuitori a fost intens bombardat şi aici au fost loc lupte intense.

Mărturii emoționante făcute de tânăra vicecampioană

Marina Bekh-Romanchuk a publicat pe contul său de Instagram o imagine tulburătoare cu un astfel de bloc de locuinţe, care a fost grav avariat de bombardamente.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”După atacurile cu rachete ruseşti, oamenii au sigilat zidurile şi continuă să trăiască.

Nu sunteţi oameni (n.r. referire la ruşi), sunteţi unii care trebuie izolaţi de lumea civilizată, normală şi paşnică”, a fost mesajul plin de revoltă postat de atleta Bekh-Romanchuk. 

Citeste si: Explicația șocantă pe care a avut-o Vladimir Putin pentru un părinte care și-a pierdut fiul în războiul din Ucraina

”Forţele armate ale ţării noastre ne-au oferit tuturor veşti bune din regiunea Harkov.

Ocupanţii sunt îndepărtaţi treptat din Harkov. Dar vreau să-i îndemn pe toţi cetăţenii noştri să nu răspândească emoţii excesive. Nu ar trebui să creăm o atmosferă de presiune morală, în care sunt aşteptate victorii săptămânal şi chiar zilnic”, a declarat Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si