Imagini sfâşietoare de la înmormântarea lui Luca, copilului de 3 ani ucis de tată! De ce nu au participat bunicii din partea tatălui- VIDEO

Imagini dramatice la înmormântarea copilului de 3 ani ucis de tată! Luca a fost condus pe ultimul drum.

Author: M. P. Webeditor: M.C.B. luni 05 noiembrie 2018 , 15:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Luca a fost ucis în urmă cu două zile de propriul lui tată, poliţist la Criminalistică în Argeş. Astăzi, mama copilului i-a ridicat trupul neînsufleţit de la morgă şi apoi a avut loc înmormântarea. La ceremonie au participat aproximativ 50 de persoane. Printre ele nu s-au aflat şi bunicii copilului din partea tatălui, pentru că mama le-a interzis rudelor fostului ei soţ să participe la înmormântarea băieţelului.

Printre cei veniţi să-şi ia rămas bun de la micuţ s-au numărat rudele mamei şi colegii săi de la Piteşti.

Deşi tragedia a avut loc la Piteşti, acolo unde ei locuiau, mama a decis să-şi înmormânteze copilul în Ilfov, în oraşul Popeşti-Leordeni, acolo unde locuieşte fratele mamei.

Alina a venit prima luni de dimineaţă la capela unde a fost depus sicriul cu trupul micuţului Luca şia stat permanent lângă el.

A fost mereu alături de ea cineva apropiat, care a supravegheat-o pe tânăra femeie împietrită de durere.

Filmul tragediei

Mama l-a duc pe micuţ în vizită la tatăl lui, de care divorţase la notar. Alina şi Marius aveau custodie comună şi mama l-a lăsat pe copil la tată, aşa cum fusese înţelegerea la notar. La prânz, când trebuia să-l ia pe copil, fostul soţ nu i-a mai răspuns la telefon şi nici la uşă. A alertat Poliţia şi aşa oamenii legii au descoperit nenorocirea. Tatl şi fiul erau morţi, în dormitor.

Marius a lăsat trei bilete de adio, unul pentru soţia lui, unul pentru mama şi unul pentru tatăl lui. Surse din anchetă au dezvăluit faptul că şi-a ucis copilul şi apoi s-a sinucis pentru a o face pe Alina să sufere, considerându-se trădat de aceasta.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si