Imagini sfâşietoare de la înmormântarea lui Luca, copilului de 3 ani ucis de tată! De ce nu au participat bunicii din partea tatălui- VIDEO

Imagini dramatice la înmormântarea copilului de 3 ani ucis de tată! Luca a fost condus pe ultimul drum.

Author: M. P. Webeditor: M.C.B. luni 05 noiembrie 2018 , 15:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Luca a fost ucis în urmă cu două zile de propriul lui tată, poliţist la Criminalistică în Argeş. Astăzi, mama copilului i-a ridicat trupul neînsufleţit de la morgă şi apoi a avut loc înmormântarea. La ceremonie au participat aproximativ 50 de persoane. Printre ele nu s-au aflat şi bunicii copilului din partea tatălui, pentru că mama le-a interzis rudelor fostului ei soţ să participe la înmormântarea băieţelului.

Printre cei veniţi să-şi ia rămas bun de la micuţ s-au numărat rudele mamei şi colegii săi de la Piteşti.

Deşi tragedia a avut loc la Piteşti, acolo unde ei locuiau, mama a decis să-şi înmormânteze copilul în Ilfov, în oraşul Popeşti-Leordeni, acolo unde locuieşte fratele mamei.

Alina a venit prima luni de dimineaţă la capela unde a fost depus sicriul cu trupul micuţului Luca şia stat permanent lângă el. A fost mereu alături de ea cineva apropiat, care a supravegheat-o pe tânăra femeie împietrită de durere.

Filmul tragediei

Mama l-a duc pe micuţ în vizită la tatăl lui, de care divorţase la notar. Alina şi Marius aveau custodie comună şi mama l-a lăsat pe copil la tată, aşa cum fusese înţelegerea la notar. La prânz, când trebuia să-l ia pe copil, fostul soţ nu i-a mai răspuns la telefon şi nici la uşă.

A alertat Poliţia şi aşa oamenii legii au descoperit nenorocirea. Tatl şi fiul erau morţi, în dormitor.

Marius a lăsat trei bilete de adio, unul pentru soţia lui, unul pentru mama şi unul pentru tatăl lui. Surse din anchetă au dezvăluit faptul că şi-a ucis copilul şi apoi s-a sinucis pentru a o face pe Alina să sufere, considerându-se trădat de aceasta.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat... Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat la aşa ceva!
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si