Cu noaptea-n cap, sute de oameni pregătesc coletele care trebuie să ajungă la clienți înainte de Crăciun. Depozitele de unde pleaca produsele arată ca un adevărat furnicar, iar angajații aleargă dintr-o parte în alta să încarce dubele.

Traseul zilnic al curierilor

George lucrează la firma de curierat de 11 ani. La 6 dimineață a verificat coletele pe care trebuie să le livreze astăzi, a încărcat mașina și a plecat la drum.

Perioada Crăciunului este mai aglomerată chiar și decât Black Friday.

George Jac, curier: "Ca în fiecare an, este o perioadă mai încărcată. Mult mai încărcată decât în zilele obișnuite! Dacă în vară, sau în timpul anului, aveam 60 de adrese, acum fiecare curier avem peste 100. Oamenii sunt mult mai nerăbdători! Sunt mult mai multe, în ultima perioadă, cadouri- pe care oamenii le așteaptă nerăbdători, mai mult decât în cursul anului!"

Citește și: Veste bună pentru beneficiarii voucherelor de alimente: ”Sper să facem o surpriză plăcută!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Apoi, grăbit, pleacă către următorul client. Nu are timp de pierdut pentru că trebuie să ducă toate pachetele, însă traficul îi mai dă uneori bătăi de cap.

În total, sunt livrate peste 1.500 de pachete pe zi

George Jac, curier:  "Este puțin mai aglomerat. În majoritatea zilelor se circulă puțin mai greu, probabil din cauza sărbătorilor și a oamenilor care merg după cadouri și diverse chestii.Cu

cât sunt mai multe, cu atât sunt mai apropiate și reușim să le livrăm mult mai repede!"

Citește și: DIICOT trimite în judecată zece persoane pentru evaziune fiscală. Persoanele au creat un prejudiciu de peste 18 milioane lei

În total, George și colegii săi livrează peste 1.500 de pachete în fiecare zi, numai dintr-un singur depozit. Tocmai din cauza numărului mare de comenzi, a fost suplimentat și numărul de livratori.

Bogdan Udroiu, marketing manager firmă de curierat: "Discutăm despre o creștere nemaipomenită a numărului de colete! Chiar la inceputul săptămânii am stabilit un număr record pentru anul acesta. Și obiceiurile de consum s-au schimbat. Spre deosebire de anii trecuți, clienții nu mai caută cadouri voluminoase. Anul acesta discutăm despre colete mai mici, cu greutăți reduse- deci cadouri. In general produse fashion, jucării și alte cadouri pentru cei dragi."

Citește și: Un copil de 13 ani a comandat de pe internet 15 kilograme de artificii. Băiatul s-a dat de gol dintr-un motiv stupid

Ultimele comenzi, care trebuie să ajungă înainte de seara de Crăciun, au fost deja trimise.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si