Totul a avut loc în timpul emisiunii KCAL News de la CBS Los Angeles, difuzată la ora 7 dimineața. Meteoroloaga se afla în direct alături de coprezentatoarele Nichelle Medina și Rachel Kim. La un moment dat, femeia a devenit palidă și pur și simplu s-a prăbușit la pământ.

Imaginile cu momentului care a băgat frica în telespectatori au fost distribuite pe rețelele de socializare, prezentându-le pe gazdele emisiunii în încercarea disperată de a anunța publicitate în timp ce colega lor se afla pe podeaua platoului.

Din fericire, Alissa Schwartz i-a asigurat pe telespectatori că "va fi bine".

Citește și: Formula 1: Sergio Perez este câștigătorul Marelui Premiu al Arabiei Saudite. Coechipierul său a încheiat cursa pe locul 2

Prezentatoarea a putut fi văzută stând în picioare la pupitru înainte ca ochii ei să se întoarcă și să se prăbușească în față. I-au cedat picioarele ei și apoi a căzut la pământ.

În momentul în care a devenit clar că femeia a leșinat, cealaltă prezentatoare a spus: "Vom lua o pauză, chiar acum."

Citește și: Gestul scandalos al unei mame! A încercat să își dea bebelușul din pântece la schimb pentru un Iphone

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Imaginile video cu momentul în care prezentatoare se prăbușește în timpul emisiei:

Nu este pentru prima oară când prezentatoarea leșină în direct la TV

Alissa Schwartz a împărtășit o actualizare pe pagina sa de Facebook mai târziu în acea după-amiază, scriind:  "A fost o zi bună: Mulțumesc pentru toate mesajele, apelurile și urările de bine.

O să fiu bine!"

Urmăritorii meteorologei au împărtășit urările lor de bine la postare, o persoană comentând:   "Atât de înfricoșător!!! Mă bucur că ești bine!"

Citește și: VIDEO| Vladimir Putin a mers la Mariupol. Președintele a stat de vorbă cu rușii din orașul cucerit în război

"Sper că totul este bine și că ești bine! A fost înfricoșător!",  a mai spus o alta.

Nu este clar motivul care a cauzat leșinul femeii, dar un incident similar a avut loc în anul 2014, în timp ce Alissa Schwartz lucra la o altă stație. Fosta doamnă California s-a destăinuit anterior despre o recuperare miraculoasă în urma unei afecțiuni cardiace, după ce a fost diagnosticată la acea vreme cu o valvă cu scurgeri, notează  jurnaliștii străini.

Citește și: VIDEO| În 2023 putem avea cel mai scump Paște din ultimii 30 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si