Bărbatul a fost prins de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa, la volanul unui autocar cu 50 de pasageri. 

Citeste si: Viteză năucitoare înregistrată de un radar pe autostradă, între Râmnicu Vâlcea şi Deva. Șoferul a fost prins cu o viteză de 243 km/h

S-a urcat beat la volanul unui autocar cu 50 de pasageri

”Astăzi, în jurul orei 7.30,

poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanţa au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autocar de transport persoane (cursă specială) pe DN 3, către ieşirea din municipiul Constanţa, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, anunţă IPJ Constanţa.

Citeste si: VIDEO| Accident rutier soldat cu cinci persoane rănite, două fiind în stare gravă, în Timişoara

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost dus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Accident în lanţ pe Autostrada Soarelui

”Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 157, în zona loc. Feteşti, jud.

Ialomiţa, s-a produs o coliziune faţă-spate între 4 autovehicule, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citeste si: VIDEO| Incident șocant în Arad. O tânără a fost împinsă în faţa unei maşini de o femeie cu probleme

Doi pasageri acuză dureri uşoare, fiind transportate la spital pentru investigații. Se vor impune restricții de circulație pe prima bandă a sensului de mers către Constanţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si