Informație de ultimă oră- Înregistrări audio din închisoare cu Gheorghe Dincă

În aceste înregistrări Gheorghe Dincă vorbește despre crimele de la Caracal.

Author: Diana Bostan vineri 27 august 2021 , 19:34

Înregistrări bombă cu Dincă din închisoare
Înregistrări bombă cu Dincă din închisoare[Sursa foto: playtech.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Au apărut primele înregistrări cu Gheorghe Dincă, din închisoare în care vorbește și despre odioasele crime de la Caracal.

Înregistrările ar fi avut loc, din închisoare, între Dincă și familia acestuia.

În conservația avută cu familia sa, Gheorghe Dincă pare resemnat și acceptă sentința.

”Ce vrei să faci? Asta e. În viață nu se știe cum merg treburile și uite într-o zi se pune tata și nu ești și... voi nu jedecați că treburile, în continuare, rămân cu o anchetă deschisă. Nu. E bine cum îți spune tata. Știu, dar nu auzi? Nu că te zbați, că uite sunt bandiți care te agață, înțelegi? Se întreabă și se nimeresc aiurea”.

Citeste si: „Monstrul din Caracal” este acuzat de o nouă faptă penală. Gheorghe Dincă vrea să scape de pedeapsă

Gheorghe Dincă sfaturi pentru copiii săi.

„Nu tratați treburile cu indiferență, și tu și Florin, că de aia am zis să treacă și să fie mami acolo, în caz de nu sunteți... Pe ei aia îi interesează, tată, de aia e dezbatere”.

Într-o altă conversație, Dincă recunoaște fapta și că fetele nu sunt vii, deși avocata i-a cerut să recunoască că fetele sunt în viață. „Și mie avocata aia... să recunosc că fetele sunt vii, înțelegi? Și asta ce înseamnă dacă sunt vii? Că, automat, vă luau pe voi. Dar nu sunt vii. Că le-am zis că dacă sunt vii și dumneavoastră aveți probe, dați probe și eu trebuie să fiu în libertate. Dar tâmpit, așa, știi? Că de aia m-am luat cu ea”.

Din aceste înregistrări reiese faptul că, Gheorghe Dincă, își avertizează copiii să nu se implice în acest caz pentru că altfel riscă să fie închiși și ei.

Gheorghe Dincă: „Mie chiar dacă îmi fac procese verbale, pot să mă judece de ce vor ei, mă înțelegi? Am niște drepturi, nu contează. Pedeapsă mai mare ca asta nu poate să... înțelegi? Totdeauna se cumulează la mine, în cazul meu.Voi, că nu aveți nicio problemă, vă leagă pe loc. De aia aveți grijă.”

Citeste si: Mama Luizei Melencu s-a căsătorit: „Acum două săptămâni a avut cununia civilă”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si