Înscrieri Rabla electrocasnice 2021 AFM.ro: Unde trebuie să se înregistreze beneficiarii?

Înscrieri Rabla electrocasnice 2021 AFM.ro. O nouă etapă a programului Rabla pentru electrocasnice 2021 a început azi, 4 iunie, la ora 10.00.

Author: Andreea Stoica vineri 04 iunie 2021 , 12:12

Înscrieri Rabla electrocasnice 2021 AFM.ro
Înscrieri Rabla electrocasnice 2021 AFM.ro
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Înscrieri Rabla electrocasnice 2021 AFM.ro. În această etapă vor putea fi rezervate vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete.

O noutate este faptul că pentru laptopuri și tablete se poate preda la schimb fie un echipament de tip calculator personal, compus din unitate centrală și monitor, fie un alt echipament inclus în program, cu excepția laptopurilor și tabletelor vechi.

Înscrierile pentru Rabla electrocasnice 2021 se fac AICI, pe site-ul următor: electrocasnice.afm.ro

Administrația Fondului de Mediu a anunțat că etapa a doua a programului Rabla 2021 pentru electrocasnice se va derula în perioada 4 iunie, ora 10.00- 17 iunie, ora 23.59.

Bugetul alocat este de 30 de milioane de lei.

Citeste si: Începe etapa a doua a programului Rabla pentru electrocasnice 2021

Astfel, începând de vineri, 4 iunie 2021, ora 10.00, în cadrul Programului Rabla Electrocasnice 2021 se vor putea genera vouchere pe AFM.ro pentru următoarele tipuri de electrocasnice: televizoare, laptopuri și tablete.

Înscrieri Rabla electrocasnice 2021 AFM.ro. Valoarea voucherelor 

 • 400 lei pentru televizoare având cel puțin noua clasă energetică E;
 • 500 de lei pentru laptopuri;
 • 300 de lei pentru tablete.

Înscrieri Rabla electrocasnice 2021 AFM.ro
Înscrieri Rabla electrocasnice 2021 AFM.ro

Pentru a cumpăra un televizor nou se poate preda un echipament uzat din aceeași categorie. Pentru laptopuri și tablete se poate preda la schimb fie un echipament de tip calculator personal, compus din unitate centrală și monitor, fie un alt echipament inclus în program, cu excepția laptopurilor și tabletelor vechi.

Programul "Rabla pentru electrocasnice"- sesiunea 2021 a debutat în 14 mai, cu perioada de înscriere a persoanelor fizice, timp de o săptămână. Trebuie spus că oamenii s-au plâns că procedura este stufoasă, există multă birocrație și sunt categorii de electrocasnice care nu sunt incluse în program.

Citeste si: "Rabla pentru electrocasnice" începe azi. Cum poți să-ți cumperi laptopuri sau tablete

Bugetul din prima etapă a programului Rabla pentru electrocasnice a fost epuizat în mai puțin de 24 de ore de la debut, fiind rezervate 75.000 de vouchere.

Cronologia Programului Rabla 2021 pentru electrocasnice

Etapa I: Mașini de spălat rufe/vase și categoria frigidere- 21.05.2021 ora 10:00-03.06.2021 ora 23:59;
Etapa II: Televizoare, laptopuri și tablete- 04.06.2021 ora 10:00
- 17.06.2021 ora 23:59;
Etapa III: Aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare- 18.06.2021 ora 10:00-01.07.2021 ora 23:59.
Vouchere- valoarea lor și clasa energetică a aparatelor pentru întreg programul Rabla electrocasnice 2021

Citeste si: Rabla pentru electrocasnice 2021. Lista obiectelor care pot fi aduse la schimb

Anul acesta, echipamentele incluse în program și sumele aferente fiecărui echipament sunt:

 • 400 de lei pentru mașini de spălat rufe, inclusiv cu uscător având cel puțin noua clasa energetică C;
 • 400 de lei pentru mașini de spălat vase având cel puțin noua clasa energetică D;
 • 400 de lei pentru aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficiență energetică la răcire cel puțin A++;
 • 400 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puțin noua clasă energetică E; 400 lei pentru televizoare având cel puțin noua clasă energetică E;
 • 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puțin A++;
 • 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an;
 • 500 de lei pentru laptopuri;
 • 300 de lei pentru tablete.

Citeste si: Programul rabla pentru electrocasnice! Cati bani primesti pentru obiectul vechi

Ministrul Mediului, Barna Tanczos, afirmă că peste 155.000 de persoane s-au înscris în Programul "Rabla pentru electrocasnice".

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Vesti proaste pentru soferi! Pretul motorinei a atins cel mai ridicat nivel in Romania!... Vesti proaste pentru soferi! Pretul motorinei a atins cel mai ridicat nivel in Romania! Cat a ajuns sa coste un litru de motorina astazi!
spotmedia.ro
Dan Jurcan, director IRES: Ce am descoperit noi este că obligativitatea (culmea!) este... Dan Jurcan, director IRES: Ce am descoperit noi este că obligativitatea (culmea!) este cea care i-ar motiva pe reticenți să meargă să se vaccineze
spotmedia.ro
După 150 de ani, în sfârșit a fost văzută! Prima fotografie cu o specie imensă în... După 150 de ani, în sfârșit a fost văzută! Prima fotografie cu o specie imensă în sălbăticie
b1.ro
Ramona Olaru nu mai suportă glumele lui Dani Oțil: „Te vede Dumnezeu” Ramona Olaru nu mai suportă glumele lui Dani Oțil: „Te vede Dumnezeu”
infoactual.ro
Ionuț Dolănescu, dezvăluire plină de durere. Ultimele cuvinte rostite pe patul de MOARTE Ionuț Dolănescu, dezvăluire plină de durere. Ultimele cuvinte rostite pe patul de MOARTE
infoactual.ro
Cuvintele pe care NU trebuie să le rostești sub nicio formă! Arsenie Boca: Se... Cuvintele pe care NU trebuie să le rostești sub nicio formă! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului
evz.ro
Bomba zilei vine de la Pfizer. Toți românii trebuie să afle adevărul. „Este definitiv” Bomba zilei vine de la Pfizer. Toți românii trebuie să afle adevărul. „Este definitiv”
doctorulzilei.ro
Mihaela Bilic: Putem să ne satisfacem plăcerea de a mânca fără să fim nevoiți “să... Mihaela Bilic: Putem să ne satisfacem plăcerea de a mânca fără să fim nevoiți “să plătim”prețul kilogramelor în plus? Cu siguranță!
romaniatv.net
Şocul dimineţii, primarul PSD a fost călcat de tramvai în Bucureşti Şocul dimineţii, primarul PSD a fost călcat de tramvai în Bucureşti
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si